Jag vill ju inte klaga, men…

P1060098

Det är fredag (ELLER ÄR DET TORSDAG) och jag gäspar och nyser. Inte samtidigt, men ja. You know. Pollenallergi blandat med supersömnig Zåmbi och vad får man då? Något djävligt osött, that’s what. Giv mig styrka, liksom. Eller ja, haha! DET JOBBAR JAG JU PÅ.

Jag försökte utan framgång att ta kort på min rygg imorse. Det börjar ju synas saker! Men tro fan inte att det blev några bra bilder av det. Skall se ifall jag kan sätta upp min Nikon på stativ imorgon och se ifall jag kan lyckas bättre så. Jag fattar inte hur alla andra lyckas så bra med att ta kort på sina ryggar. Vad är det magiska tricket?! Jag är uppnebarligen för n00b på ryggfotografering.

Men ja. Fredag! Sista dagen på arbetsveckan! Just nu är det oklart huruvida Martin kommer eller ej, och det lutar väl åt att det blir gräsänkehelg. Skulle det vara så så tänkte jag dels promenera och dels försöka komma någonvart med sömmandet inför sommarens lajv :) Och så är det ju Eurovision Song Contest, och det känns ju som en alldeles lagom sak att ha på i bakgrunden när man syr! :) Förra året hade jag Linnea på besök och vi tittade tillsammans, i år får jag sitta ensam :D Eller så är det fler som vill sy och titta på ESC ihop, vi får se vad som händer :))

Jag har tagit uppehåll från vågen nu i maj. Det är två veckor sedan jag sist vägde mig. Det känns bra, men jag vet också att så fort maj är över och jag ställer mig på vågen igen så kommer den inte att skilja något sedan sist. Midjan står också still. Det känns som att vad jag än gör på gymmet så gör det ingen skillnad, alls. Jag äter klokt. Jag dricker allt vatten jag behöver varje dag. Jag rör på mig. Jag tränar styrka. Varför vägrar min kropp bli bättre av det? Jag HAR ju lyckats med detta förut?? Det är lite uttröttande, ändå. Jag blir lite lack, i ärlighetens namn. Klart att styrkan jag bygger upp är awesome och jag menar verkligen inte att disregarda den på något sätt, men samtidigt vill jag ju att kroppen skall se ut sådär som jag vill ha den? Det är ibland svårt att hålla peppen och humöret uppe när vad man än gör inte spelar någon roll. En lite gnällig input, sorry för det, men ja. Jag är bara lite trött på det.

Men ja. Jag blir starkare! Idag lade jag på fem kilo på min skivstångsrodd. Knäböj med skivstång har jag inte lyckats gå upp på än, men det kommer. 25 kilo i knäböj känns ändå som helt okej, faktiskt. Jag ser fram emot att se var jag står i detta om en månad :D Jag menar, trots att kroppen vägrar anpassa sig efter träningen så tänker jag ju inte ge upp. Jag får väl se ut som jag gör, men jag kan ju bli starkare för det liksom :D

Nåväl. Idag blir det lunch på Mobilia, och sedan får vi se hur många steg jag saknar för 15k när jag kommer hem efter jobb. OM Martin kommer idag så blir det inte förrän runt 20-21 och det tror jag inte. I så fall kommer han nog snarare imorgon förmiddag. Vi får se. Jag har i alla fall lite tid till att plocka och fixa hemma, och kanske jag börjar sy lite redan idag :) #worldofpossibilities

Kram på er, och ha en bra helg! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: