Svengelska

tumblr_o682x6flrC1swv52fo1_1280

Jag fattar ju att min blogg är sjukt ointressant för er som inte tycker att det är kul att läsa om vad jag gjort på gymmet varje dag, haha. Det händer inte jättemycket annat i mitt liv just nu, och det är okej. För mig, dvs. Jag trivs bra i min rutin och min nya dygnsrytm – det är skönt att gå till sängs vid nio, släcka halv tio och sedan gå upp vid fem för att träna. Dagarna känns inte kortare. De känns lagom :) Jag har ändå flera timmar varje eftermiddag  mellan arbetets avslut och sängkrälardags, så jag kan liksom se på film, pilla på min dator, spela TV-spel, ta en promenad, gå till sängs tidigare och läsa ännu mer.

Idag tränade jag axlar, armar och rygg. Det kändes bra! Jag körde på lite hårdare än jag brukar och visserligen klarade jag inte allt jag ville 100% perfekt men jag klarade det good enough och det är ändå fint som fan det med :D Efter tips från Victor lyssnar jag nu på Styrkelabbets podcast och även fast jag inte riktigt hänger med på allt de pratar om (idag snackade de om teknik vid bänkpress; jag har aldrig bänkpressat och hänger inte alls med) så är de sjukt sympatiska att lyssna på och jag plockar ändå upp en del information när jag lyssnar. Bland annat rekommenderar de starkt att man skall göra övningar som tränar hela kroppen istället för att fokusera på en enda kroppsdel; Lateral side raise är t.ex. bättre än bicep curls eftersom förstnämnda tränar både biceps OCH rygg/axlar, medan bicep curls endast targetar biceps. Makes sense! …det hindrar inte mig från att köra lite curls i mina set ändå! För jag är fem år gammal och KAN SJÄLV! Eller ja, det kommer att bytas ut. Just nu jobbar jag ju dock från en lite sämre utgångspunkt än vad många andra har pga alla dessa år med en enormt destruktiv relation till mat osv.

Lyckades ju ha sönder sladden till mina hörlurar när jag gick in på gymmet imorse ;( Nu har jag visserligen inte hörlurar på mig medan jag gymmar (längre), men jag blev ändå putt. Lyckligtvis har jag ju en extra sladd liggande på kontoret, så med ett par sjukt obekväma skitlurar på väg till jobb så har jag lyckats ha något att lyssna via ändå. MEN VAFAN. Lurdjävlar. Dörrdjävel. Carinadjävel :<

OKEJ MEN NU TILL NÅGOT ANNAT! Min mamma kommer och hälsar på i helgen! Den meningen var inte det minsta träningsrelaterad :D
Hon kommer på fredag kväll vid 20-21 och då skall vi hänga på min balkong (lär frysa ihjäl????) och äta pastasallad och dricka öl och snacka skit. På lördagen skall vi Göra Malmö, vilket förmodligen innebär ”spendera fem timmar på Emporia” och ”dricka öl och käka middag på stan” och sedan kanske se på film eller något. Det blir bra! Jag hoppas på bra väder :D

OKEJ ni får ha en bra dag! Jag siktar på långpromenad idag! Igår gick jag 20k steg och det var ju amazeballs, och hittills har benen överlevt gårdagens pass ganska bra så peppar peppar! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: