Sötsliskigt pulver = mer pengar på fickan

Det var mulet ute när jag gick på lunchrast förut. Längre bort mot Mobilia låg himlen svart. På väg tillbaka till kontoret började det regna lite lätt. Nu SPÖ-djävla-REGNAR det och jag surar för jag tänkte ju ta en långpromenad idag efter jobb. Tänker att jag går hem och fixar käk och sedan tar jag min promenad oavsett väder. Vad har man en varm dusch till om inte för att tina efter en sur promenad i regnet? …plus att det kan ju liksom, ni vet, gå över.

Dagens lunch blev tunnbröd med tonfiskröra. Caféköpt. Imorgon tänkte jag dock ha med lunchlåda hemifrån. Onödigt att bränna ALLA pengar första dagen efter lön, liksom ;)

Jag köpte dock lite saker. Ehm.

Skullbell_xlg

Den minsta av dessa, 8 kilos-kettlebellen! Då kan jag köra squats och annat nice hemma! Jag vågar nog dock inte ge mig på kettlebell swings inomhus; jag har aldrig tappat min kettlebell när jag svingar men jag kan ge mig fan på att jag kommer att hiva den rakt genom fönstret/tv:n/spegeln ifall jag kör detta hemma. Däremot kan man ju ta med den ner på gräsmattan och träna där, så! :)

Sedan köpte jag proteinpulver. Jag käkar ju bars efter min träning just nu, men bars kostar 15-20:-/styck och kör jag shakes istället så kostade det 150:- för 30 portioner. Liiiiite billigare, om man säger så? Om vi går på det låga priset är det 30 portioner shakes för priset av 10 bars. Hepp! :D

Massa spännande smaker att välja mellan:

Screen Shot 2016-04-26 at 08.23.00

Jag köpte efter en del velande den som heter Pear Vanilla Split. Folk rekommenderade den åt höger och vänster i kommentarerna, så det får bli en bra start. Är den god (HAHA! eller hur!) så kan jag testa en annan smak nästa gång. Jag har dock erfarenheten av att protein shakes är sjuuuukt sötkvalmiga och något man försöker svälja så djävla fort man kan och sedan häva ner med vatten för att få bort den sötsliskiga smaken ur munnen, såatteh. ÄNDÅ BILLIGARE.

Imorgon är det i alla fall benpass igen. Jag vet inte om det blir något springa denna vecka. Kanske på söndag efter att mamma åkt hem? Jag hade ju en tanke/önskan/plan att gymma på morgnarna och springa på kvällarna, men so far – no good. Jag fortsätter att nära den planen, så får vi se när jag gör slag i saken. Kanske nästa vecka? Då är det varmare ute och mina ben borde ha hunnit vänja sig lite mer med mina benpass = mindre stel och mer nice att springa.

Här får ni en gammal selfie i repris så fick ni något kul utöver träningsplaner i detta inlägg:

tumblr_ney0lwienT1swv52fo1_1280

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: