Jag är KUNG!

tumblr_o69xlahOiJ1swv52fo1_1280

Idag på gymmet kände jag mig COOLAST I VÄRLDEN och det är inte ens för att jag har detta balla linne på mig utan för att jag klarade av att köra BÄNKPRESS!!! :D Vilken djävla grej, hörni! :D Körde fyra set på fem reps på 15 kilo och mina armar skakar fortfarande, haha. Det blev även lite kettlebell swings, dumbbell row, hopprep, box jumps och kettlebell goblet squats och sedan orkade jag inte mer, alls.

tumblr_inline_o69xjl9Z3a1s2hz6c_500

ALLT KÄNNS AMAZEBALLS! Jag känner mig som en djäkla superhjälte, hörni :D Jag har ju liksom drömt om att klara av att göra saker på gymmet och för mig så är detta så långt ifrån vad jag vågat hoppats på att klara att det känns helt oerhört underbart superbäst! Jag jämför mig inte med andra. Andra klarar mer, eller mindre. Jag skiter i andra, om jag skall vara ärlig. Den enda jag kan och bör tävla mot är mig själv, och djävlar vad jag vinner just nu! :)))

Igår regnade det när jag gick hem från jobb. Klart opeppt! Jag lagade och åt middag (spenattagliatelle med stekt kyckling) och tittade på senaste avsnittet av RuPaul’s Drag Race, och sedan tog jag en promenad bort till ÖB för att köpa shampoo/balsam och lite sådant. Jag kom dock hem UTAN shampoo/balsam, för de hade inte den ena sorten jag ville ha och vägrade sälja den sorten jag istället tog. Kassörskan var rent ut sagt otrevlig. ”Den här måste man köpa TVÅ av!” eh men den står ensam? den sitter inte i ett set? det sitter inte ens SKYLTAR OM DETTA!? ”MAN MÅSTE KÖPA TVÅ” ok fuck it, jag tar resten. Djävla tant :<

Jag köpte även en näve godis. 0.164 kilo godis. Vad är det, 1,64 hekto? Yeah. Jag åt typ 50 gram och sedan slängde jag resten. Det smakade inte ens gott. Ändå stod jag där på ÖB och var JÄTTESUGEN på godis bara en halvtimme innan? Ångrar mig inte ens. Första biten var god! Värt det! Minst lika värt att hälla ut skiten! :D

Somnade tidigt efter lite Pratchettläsning, och sedan gick jag ju upp strax före fem för att träna idag. Lade fram kläderna igår, som jag alltid gör. Satte klockan igår, som jag alltid gör. Övervägde en bra stund att ta en vilodag idag, och när klockan ringde visste jag inte ens ifall jag stängt av den eller satt den i snooze, men jag kom upp och tränade ändå. Som ni förmodligen förstått ångrar jag inte detta en sekund :D ALLT ÄR BRA!

Ikväll skall jag tvätta. Eftersom jag just nu faktiskt har lyckats få en tvättid i veckan på sistone så är det typ två maskiner tvätt och sedan är jag klar. Hur nice är inte det? :D Jag har alltså gott om tid för en promenad under allt detta! Sätt igång tumlaren på 90 minuter, ta en promenad, hämta tvätten, ?????, PROFIT! :)

Men ja. Fan vad jag är bra. FAN VAD JAG ÄR BRA! :D Hör du det, sextonåriga Carina som skäms över att knappt orka lyfta en trekilos stång i skolan? DU KOMMER ATT KLARA AV DETTA SENARE I LIVET. ALLT ÄR AMAZEBALLS OCH AWESOMECAKE! :D

Så djävla nöjd :))))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: