Hepp hepp! *flex*

tumblr_o6aljisX4J1swv52fo1_1280

19/3 vs. 27/4 – HALLÅ ELLER :D

Det är en viss skillnad i vinkel, och jag tror att jag har en svagare flex på vänster sida än höger, men HALLÅ! Jag ville bara få skryta lite om hur djävla snygga mina armar börjar bli (när de är flexade, dvs :))

Jag tänker: Det är väl ändå roligare att läsa här när jag är peppad och stold och nöjd och skrytig än när jag är deppig och mår dåligt och allt är svart? Jag som känner mig själv väldigt bra ser ju direkt på text, ord jag använder, uttryck hur jag mår när jag skriver. Bläddrar ibland tillbaka ett par månader och kollar läget och har inga svårigheter alls att skilja glada inlägg från ledsna dylika. Det är roligare att vara glad, och träning och produktivitet gör mig glad :)))

ALSO blir glad av att bara ha en enda maskin med smutstvätt? What what! Skall gå ner om en halvtimme och proppa tumlaren full och sedan blir det som tidigare idag nämnt en promenad på det :) Jag har 11k steg och vill åtminstone ha 15k innan jag är inför dörren här hemma igen.

Sedan har jag hämtat min kettlebell och mitt proteinpulver. Här är min coola skalle:

tumblr_o6arvru5br1swv52fo1_1280

Det skall bli så kul att kunna börja göra lite häftiga grejer hemma efter arbetsdagens slut! Finns massor av enkla övningar man kan göra med en kettlebell som ger ”gains” :) (så töntigt! haha!)

Pulvret skall få testas i skarpt läge efter morgondagens gympass. Är i skrivande stund inte säker på VAD jag skall göra på gymmet imorgon – jag är lite stel och öm i axlar och området däromkring efter morgonens bänkpressande, så jag vet inte ifall det är en grej att köra knäböj på det? VI FÅR SE. Jag skall skriva ner lite roliga grejer att köra på min lista jag tar med till gymmet varje morgon nu, så får vi se vad jag gör :)

Mina armar ÄGER. Det var allt! Hepp! Tjipp och wog! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: