Det där skämtet om att en bra sport-bh är den man drar axeln ur led när man försöker ta sig ur

tumblr_o6bsl2Mbik1swv52fo1_1280

Sådan SJUK träningsvärk imorse, haha :D Det är inte nådigt vad ont man kan ha i axelpartiet efter att ha kört bänkpress för första gången. Träningsvärk i bröstmuskeln känns som mensbröst, jag är lite över detta nu :P ALLT ÄR SMÄRTA. Men ändå bra. Jag är inte missnöjd :) Jag kommer att ha mindre och mindre träningsvärk ju mer jag tränar detta framöver.

Idag ringde klockan och först var jag helt övertygad om att jag hade satt klockan fel och att jag skulle ha sovmorgon idag, men icke! I hallen låg kläderna jag tog fram igår (se bild ovan) så det var bara att svida om, köra mitt pre-workout snack och sedan gå ner och lyfta skrot en stund :) Idag var det fokus på rygg och ben, det känns nu kan jag säga ;)

Och om jag trodde att det var jobbigt att få PÅ sig en sport-bh med denna djävla träningsvärk så var det ju ingenting mot att försöka orma sig UR en sport-bh när man är svettig och trött efter ett ändå tungt pass. Hepp. MEN! Jag får massage i eftermiddag, så bortsett från att det kommer att göra skitont så fort hon rör mina muskler så kommer det att mjuka upp ryggen och det är ju nice :) Sjukt bra och sympatisk massös, skall jag säga. Det blir som terapi och massage i ett, man pratar ju på om allt mellan himmel och jord när man ligger där på bordet och blir inoljad och knådad :))

Torsdag! Planen för dagen är att jobba, få massage och sedan ta en långpromenad hem. Jag har lyckats stöka ner lite hemma sedan i söndags när Martin åkte hem så skall plocka upp efter mig och göra fint inför när mamma kommer imorgon kväll :D Kan vara att jag tar en kortare promenad senare ikväll också, beroende på vad stegräknaren säger när jag kommer hem från jobb.

Det har varit en bra vecka! I alla fall ur en träningsaspekt. På jobb har det gått segt, och idag slutar en av mina favoritkollegor. Det är allt fler som försvinner, och tyvärr är det alla de  roliga som slutar :/ Känns tråkigt. Jag menar, visst, jag ser ju mig själv i Göteborg inom en relativt överskådlig framtid, men ändå. Just nu är jag inställd på att jag inte skall gå på sommarfesten, ens. Förr i tiden var julfesten och sommarfesten det roligaste på hela året, nu känner jag mest meh och stannar hellre hemma och käkar popcorn och ser på Netflix, typ. Det är ju så det blir, när företag växer och det kommer in nytt och det gamla försvinner, antar jag.

ANYHOO! Snart är jobbveckan över och då blir det mammahäng och öl och Emporia och gudvetvad :) Jag räknar med en relativt onyttig lördag och en lite sportigare söndag eftersom jag skall träna så fort hon har åkt hem :)

En reflektion, för övrigt, över varför jag är så glad över mina träningsresultat: Det är 100% JAG som åstadkommit detta. Ingen annan kan träna min kropp åt mig, det måste komma från och via mig. Folk kan peppa en att gå och gymma eller visa en vettiga övningar, men det är fortfarande jag och bara jag som kan få det att hända. Så alla positiva förändringar som sker pga träningen sker pga MIG. Därför är jag stolt och glad över mig själv, för jag har fått tummen ur och liksom GÖR detta.

…sedan är det inget som säger att jag nästa vecka slänger armarna i luften och säger NAHAJ DU VALDEMAR och struntar i att träna. Vi tar det dag för dag. Just nu är allt bra :)

Kram!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: