Lady Lovelylegs

PhotoGrid_1457529075579

Två morgnar till på gymmet – det innebär tre morgongympass i rad den här veckan! Planerar ett fjärde imorgon, och sedan blir det London i fyra dagar och därmed gympaus. Tills jag är hemma igen, det vill säga :) Har även under både måndag+tisdag fått 20k+ steg, så yay för det!

Men spana in spirorna?

12801515_1132418733443005_7210449219198427465_n

Helloooooo! :D

Apropå mina ben så lyckades jag ju svinga en fyra kilos kettlebell rakt i vänster lår precis ovanför knät imorse. Oops. Jag tror att jag behöver träna upp min vänstra arm på att bli bättre på att svinga i rak båge, för sist jag gjorde samma övning var jag på väg in i benet ett par gånger också. Har aldrig haft det problemet på höger sida, så det har helt klart med min vänstra sida att göra. Som högerhänt är jag ju lite sämre på vänster, liksom.

Det är inte blått. Ännu. Det ömmar, dock. Det KÄNNS som ett gigantiskt blåmärke. Benet ömmar när jag väger på det. Men äh, vafan. Det hade kunnat gå värre, eh? :)

Igår jobbade jag hemifrån eftersom jag hade tvättid. Tydligen innebar det också att jag struntade i att blogga. #fightthepower #fightthesystem #yolo

Idag skall jag promenera till Emporia igen, och hoppas att de har fått in den foundation jag ville ha. Ni kan väl hålla alla tummar, tår och tentakler för mig pls? Jag kommer att bli supernöjdaste zåmbin i stan ifall jag kan få köpa den nu innan vi åker till London :D

FÖR ÖVRIGT! F Ö R Ö V R I G T ! ! !

Tog hem rpdr S08E01 igår. Jag är så djävla skeptisk till serien efter säsong 7, men trailern gjorde mig ändå lite smygpepp. OCH HERREDJÄVLAR I MIN LILLA LÅDA! Säsong åttas första avsnitt var ALLT jag ville att det skulle vara! Jag hade glada små fjärilar i magen och bröstkorgen och armarna och hela jag var fan sprängfylld av glädje. På riktigt, skojar inte ens :D JAG VAR SÅ GLAD! Om resten av säsongen håller vad avsnitt 1 lovar så kommer detta förmodligen att vara den bästa säsongen hittills. FATTAR NI HUR STORT DET ÄR!? :D

Okej det var allt. Puss på er! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: