Sju års olycka

P1020757

Om man råkar ha sönder ena spegeldörren på skåpet över handfatet i badrummet så är ett glas rött något man får lov att ta, en tisdagkväll sådär. Fan också. FAN också! Det är en hyresrätt, så jag får ju ersätta skiten. Det har jag ju lust med -_-’ Det satt en sak i kläm och när jag skall ta loss den så lossnar hela spegeldörren och faller rakt ner i handfatet. Det är en stor spricka rakt över nu, rent sisådär så kan man väl förmodligen limma ihop de två delarna, men gnåååh. Orka ha sönder speglarrrrrrr

P1020750

Okej, såhär nyttig var jag till lunch i alla fall ↑ Lite pasta, lite ost, massa kyckling och en hel del grönt. Det var gott.

P1020753

Och sedan åt jag jordgubbar istället för semla. Det var inte så gott som jag hade hoppats, men helt okej ändå. De luktade bättre än de smakade. Efter jag ätit dem (en del gick ju inte att äta, de var dåliga) så fick jag allergikänningar i läpparna. Dafuq? SÄG INTE ATT JAG ÄR ALLERGISK MOT JORDGUBBAR?! Jag vet inte. Vi får se. Jag har en låda gubbar till i kylen, och annars får jag väl vänta till sommaren och se ifall jag får känningar när jag äter då. Jag märker inte av något när jag gör smoothies på frysta jordgubbar iaf, så förhoppningsvis var det bara en random reaktion som inte hade med något att göra.

Men ja. Jag vetefan. Jag blev sjukt opepp på allt med en trasig badrumslucka. FAN FAN FAN. Eller, med min mors bevingade ord: Satan satan dubbelsatan satan.

Jag känner att jag borde bli bättre på att få med bilder i inläggen igen. Det blir roligare att läsa då. För mig, alltså. Jag har ingen aning ifall det gör någon skillnad för er, men jag läser ju alltså min egen blogg mellan varven och då känns det roligare när det finns med bilder som visar vad jag gör och gjort och whatnot. Förhoppningsvis uppskattar ni ju det också, såklart. Det är enklare att få med kamera och ta bilder under dagen nu när jag har den lite mindre kameran. Jag skall fortsätta försöka få med fler bilder – det senaste halvåret eller något så har det varit ganska dåligt med det (bortsett från i december ofc) så ja, vi får se.

Ohwell. Skall återgå till mitt vin + sura över spegeln. Sju års olycka, hejsan hoppsan. Kul.

(ps är inte vidskeplig)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: