Ny kompis

P1020738

Jag har försökt komma igång med den här boken ett tag, utan framgång. Igår tog jag tag i det på allvar och läste tre kapitel innan jag somnade – och hittills är den ju riktigt bra! Välskriven och intressant. Bra grejer! Hade aldrig hört talas om denna bok om det inte varit för han som är admin för min favorit-GoT/ASoIaF-sida på Facebook, så kudos till honom, osv :P

Somnade sent igår, såklart. Inte för att jag läste, utan för att det var en djävla söndag. Jag drömmer om en värld utan behov av utmärkande veckodagar där jag kan få sova klokt varje natt för att det inte ligger ett djäkla stigma över dagen i fråga. På riktigt, jag har inte ångest för måndagar. Jag har inget emot måndagar! Måndagar sparkar igång veckan och innan man vet ordet av är det fredag och helg igen. Varför skulle jag inte klara av måndagar? …så varför kan jag inte sova på söndagar?! Allt är dåligt. Jag är trött.

När klockan ringde imorse kände jag mig förrådd. Jag var så trött. Jag ville sova mer. Jag låg en stund med fönsterlampan tänd och försökte få igång hjärnan, och sedan tog jag en dusch innan jag kastade på mig ett ansikte och lite kläder och gick till jobbet. Jag minns inte så mycket av morgonens promenad. Jag är för trött. Jag vet dock att det blåste på mig och att det var ganska jobbigt när man är väldigt täppt i näsan. Wohoo.

Som tidigare nämnt så har jag tvättid idag.  Tror jag. Jag kan ju ha blandat ihop dagar också, men det hoppas jag att jag inte har. Jag vill visserligen gå hem och sova direkt efter jobb, men ett par maskiner tvätt hade varit djävligt nice att få avklarat. Kunna bädda sängen med nytvättade lakan och sedan bara kräla ner under svala lakan och få somna gott i natt. Jag vill det. Vi gör så. Håll tummarna för tvättid!

Jag kom på vad nästa bidrag till jeansjackan skall vara. En Stormtrooperhjälm, såklart! Det är också en bra grej att ha på nördjackan. Jag får se ifall jag kanske till och med kommer igång med det nu i veckan. Det är bra att ha ett projekt. Något att pilla på och vara nöjd över. Jobba jobba.

Men ja. Glad måndag på er. Imorgon är det semmeldagen. Det är väl bra det också. En semla är 500+ kcal. Det är mycket. Jag vet inte om jag skall äta en semla eller strunta i det. Jag vet inte. Jag har liksom ingen aning. Jag vill gymma.

Jag är trött.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: