Måndagspeppen!

DSC_0374

Det har varit så djäkla fint och soligt hela dagen! Nu är det visserligen mulet, men fram tills nu! SOLSKEN!

Jag har avbokat bilen jag tänkte ha på Gotland i helgen. Jag kom fram till att de där 1400:- är bättre spenderade på annat, så istället tar jag med mig träningspjuck och går från flygplatsen till mommo när jag landat. Det är ju ändå bara strax över 6 km, och vad tar det? En timme? Doable. No probs :) Så jag tror att vi kan räkna med en bra mängd steg i helgen, med andra ord :)

Vi käkar pizza på fredagen när jag kommer och sedan tänkte jag se ifall man inte skall utnyttja att man fått svara 1400:- och ta med henne på restaurang på lördagskvällen, ifall det nu inte är något hon behöver se på TV då. I så fall lagar jag mat åt henne hemma istället. Det kanske man skall göra, punkt? Jag kan göra en trerätters! Det hade varit kul! Enda problemet är ju hennes enormt kassa kök, haha, men ja. Jag tror fan att vi siktar på det istället… Då kan man komma undan lite billigare än det hade varit att gå på restaurang + taxikostnaden :))

Annars har jag mest bestämt mig för att jag parallellt med kvällens tvättande skall få tummen ur och lägga upp stuff jag vill sälja på Facebook. Jag postade om det för en stund sedan och har fått positiv respons, så nu får vi hoppas att folk vill ha vad jag tänker sälja också :D Det är en dröse skor jag aldrig använt pga fel storlek, lite olika sorters kläder och prolly också min gamla ringbrynja som jag liksom ALDRIG använder. Kan man få in ett par random hundralappar den vägen så skadar det liksom inte. Jag räknar med att vår helg i London kommer att kosta a pretty penny – mat i London är ju inte direkt känd för att vara billig, så varför inte försöka se till att man kanske kan få äta gott när man ändå är i en stad känd för bra mat? :)

Men ja. Trots urkass nattsömn (gnörghl) så är peppen på topp, tack vare väder, bra vänner, trevliga nyheter, fina planer och kanske att jag kan få bli av med lite av allt det här jag har undanställt/undanhängt hemma pga fel storlek. ALLT ÄR BRA! Yay :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: