Jag ville skriva ”Baby steps” här men då tror ni bara att jag är gravid. Det är jag inte.

Screen Shot 2013-07-09 at 7.21.27 AM

Här är en asgammal selfie för jag orkar inte lägga upp någon seriös bild idag. Har inte ens en seriös bild, så ja. HA!

Hur som haver. FREDAG! YAY! Varje vardag känns som ett steg i rätt riktning, helgerna är det enda som räknas för mig. Varje vardag har sin egen karaktär beroende på hur nära fredagen de är. Det är nog inte så konstigt, det är helgerna jag lever för, ändå. Jobbet i all ära, men det viktigaste för mig är ju att få träffa Martin ♥

Igår fick jag massage (himmelrike!) och sedan gick jag och gymmade (så djävla bra!) och idag känner jag mig stark och stabil. För mig är mycket placeboeffekter, men det gör inget för jag ”tror” ju på placebo. Jag dricker mer vatten eftersom många gissade att mitt bisarra viktpåslag kan bero på att jag dricker för lite, och det i kombination med styrketräning på gymmet har gjort att vågen sakta men säkert går i rätt riktning igen. Jag har en målvikt, och jag hoppas nå dit under 2016. Det är inte ens många kilon, men jag har inte bråttom. Jag menar, jag skulle förmodligen med djävligt desperata åtgärder kunna nå den vikten på, säg, en månad – men med en enorm risk för hälsa och välmående. Värt det? Nä. En dag i taget, ett steg i taget. Jag har inte bråttom.

Jag packade med mina Sephorapresentkort i sminkväskan imorse. Jag tänker att beroende på vad vi får för oss att göra imorgon så kanske ett besök på Sephora är en grej? :D Ingen aning huruvida Kat von D-grejerna är slutsålda eller urplockade som fan eller vad, men ja. Om vi får för oss att ta oss inom stan så kan man ju gärna kolla, och skulle det vara så att de grejerna jag vill ha FINNS, så… well… Yay! :)

Jag var trött när klockan ringde imorse. Jag är det allt oftare nu, känner jag. Jag vet inte riktigt varför. Jag sov bra i nättras, men studsade en eller två gånger. Det är fortfarande mörkt utanför fönstret när jag vaknar, det spelar nog sin roll också. Så fort våren stormar in så blir jag nog piggare, när man vaknar till solsken och fågelkvitter. Speaking of which så hörde jag ju staren häromdagen, men jag misstänker att vi iochmed all global warming och whatnot inte längre kan räkna starurar? Oh well. En gång i tiden kunde man det, och det stämde. Väldigt bra.

OKEJ nu skall jag göra fredagsjobb och ha mig och på lunchen blir det en promenad till Mobilia och sedan har vi ett möte i eftermiddag och så sticker jag till tåget vid tresnåret såatteh HA EN BRA HELG GO’VÄNNER! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: