Fuck söndagar!

tumblr_nggw3iaKP41swv52fo1_1280

i TRE TIMMAR låg jag igår innan jag lyckades somna. Jag är så djävla sur! Jag hade lagt fram träningskläder pga tänkte gymma imorse innan jobb, så klockan nio släckte jag lampan efter att jag skickat ”Godnatt” till Martin. Klockan tio var min playlist slut. Klockan elva satte jag mig vid datorn en stund för att försöka bli trött. Klockan tolv hade jag fortfarande inte somnat. Någongång runt halv ett tror jag att jag till slut däckade. Då hade jag redan ställt om klockan till ”normal” uppgångstid, eftersom det är no chance in hell att jag kan gå upp klockan fem och träna när jag sovit mindre än fem timmar natten innan. JAG HATAR SÖNDAGAR. Jag fattar verkligen inte varför jag inte får sova?! Helvete också. Jag får träna imorgon bitti, istället. Fan fan fan.

Ikväll har jag tvättid, och så tänkte jag leka lite med mina hantlar hemma. Annars är det inte annat än en vanlig måndag idag. Imorgon, däremot, så tänkte jag gå till Emporia efter jobb för att spana in Kat von D-sminket på Sephora. Vi stack aldrig dit i helgen, det var så djäkla tråkigt väder i Göteborg så vi stannade mest hemma och spelade TV-spel. Regnblandat snöslask. Tack, men nej tack. Utöver det så har helgen varit bra :) Jag har läst och druckit öl och Martin har spelat TV-spel med Grabbarna Grus och druckit öl. Igår myste vi på soffan med spelet Styx (”Too bad, Elf fucker!”) och sedan tittade vi på Penguins of Madagascar (tror jag?) (skitkul, för övrigt :)) och åt hamburgare från Kalles innan Martin körde mig till tåget.

Min förhoppning är ju i alla fall att jag är såpass trött efter mitt tvättande ikväll och min enormt dåliga sömn i nättras att jag tvärdäckar någongång runt halv tio när jag lägger mig sedan. Gymma en stund imorgon bitti och sedan är veckan igång på riktigt :)

Vågen är uppe på mitt vanliga max igen. Är det alltså meningen att detta är hur mycket jag skall väga? För ett par år sedan kändes viktförlust enkelt, nu har jag verkligen NOLL KOLL på vad som pågår. Försöker att uppa mitt vattenintag, dock. Det gör viss skillnad, men helgerna förstör hela tiden. Det är märkligt. Jag tror inte att jag äter SÅ mycket mer på helgerna än på vardagarna? Vi kan ju i alla fall konstatera att 80/20-principen inte verkar fungera här. Jag fortsätter att kämpa, dock. Skam den som ger sig! Med mer styrketräning i rutinen så gör det nog en del skillnad också, skulle jag tro.

Allright. Ha en bra vecka, hörni :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: