Är relevant i dagens sociala medier: Postar bild på mat!

P1020765

HÄR ÄR EN BILD PÅ MIN KVÄLLSMAT. Öh. Jag ville ju ha mer relaterade/relevanta bilder, men det har liksom inte hänt så mycket idag att ta kort på. Ute har det regnat, och jag har mest lidit av mensvärken från helvetet. Ni vet när muskulaturen plötsligt krampar ihop så inihelvete att man sitter och grimaserar i ren förvåning över vilken djävla smärta som kan få plats i en? Just så. Heja. Tog värktabletter men i vanlig ordning har de ingen effekt. Dang nabbit.

Jag håller på att städa. Eller ja, just nu sitter jag uppenbarligen vid min dator och skriver, men ja. När jag inte sitter ner och skriver så städar jag. Vardagsrum och kök och hall idag, sovrum och badrum imorgon. Imorgon tänkte jag även ha henna i håret while at it. Göra mig schnygg nu när Knipsmeistern kommer :3 Har dock ett par ärenden att uträtta på hemvägen, men det lööööser sig.

För övrigt gör min nacke ont? Sjukt stel. Vaknade i nättras av att jag hade stel nacke också. Orka? :P

Tänkte lägga upp en annan bild också men WordPress VÄGRAR resolut att ladda upp den. Jag får bara ”HTTP error” och ingen av mina omvägar tar mig rätt så. Ja. INGEN BILD FÖR ER AHAHAHA. Ha. Eh. Ok. Får se ifall jag kan lägga upp den imorgon. Det är inte ens en viktig bild så, men jag stör mig på att jag inte ens får ladda upp den -_-

OKEJ nu skall jag städa vidare och sedan skall jag läsa lite innan det är sovdags! :)

(kyckling med spenat-fettuccine, det är vad bilden föreställer. ifall ni inte förstod det, alltså. eh. varsågod.)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: