Allt blir bättre med Bill Murray!

Idag är det dags för en springtur! SJÄLVKLART blåser det ganska kraftigt ute, men ja. What do. Det är bara att bita ihop och springa i motvind, och hoppas att man förr eller senare har vinden i ryggen istället ;) Jag räknar inte med att springa bättre än i onsdags, men blir glad ifall jag håller någorlunda samma siffror som då. Vi får se vad det blir av det, jag kanske får för mig att köra c25k w1r1 istället, och då blir det ju lite annorlunda. INGET ÄR BESTÄMT. Jag har i alla fall kidnappat en banan att äta innan det är dags att springa :))

JUST NU är solen på gång där ute. Vi håller alla tummar och tentakler att det blir solsken på riktigt idag! Fast på riktigt, även fast det var mulet och regnigt igår så var det ändå såpass ljust ute att man kände sig ganska pigg trots allt. Vi går mot ljusare tider! (gotlänningen i mig stavade det just ”ljuisare” och det är ju ändå nästan korrekt diftong) ALLT ÄR BRA! :D

Annars är det tisdag, det är Groundhog Day och jag nös just. Prosit.

Ehm… Ja. Jag vet inte. Jag sov bra i nättras men tog för lång tid på mig att somna igår. Ikväll skall jag försöka lägga mig tidigare, eller åtminstone låta bli att läsa extra länge innan jag släcker bara för att jag har ju baaaara 100 sidor kvar tills boken är slut. Med en avslutad bra story i huvudet somnar man inte alltid som på räls, liksom. Jag har en bok jag skall läsa nu, men jag får se ifall jag kanske struntar i att läsa ikväll och istället faktiskt försöker somna tidigare. Det hade varit skönt att vara lite mer utvilad imorgon, känner jag :))

Varför känns det just nu som att jag är allergisk mot allt? Nog för att det ser ut som vår ute (ibland), men det är banne mig för tidigt för att detta skulle vara en reaktion mot pollen såattEH SLUTA. Ok bra.

Jahaja, ni får ha en trevlig dag och så hoppas vi att det INTE är 2/2 imorgon igen ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: