Tempus fugit

TGIF! Fast samtidigt undrar man ju var tiden tar vägen? Hur är Januari redan slut!? Skrämmande. Snart är jag 32 och snart är jag pensionär och snart är jag död, ifall det skall fortsätta i den här hastigheten…

Jag somnade snabbt igår och jag sov nästan hela natten igenom, innan jag började studsa och kolla klockan hela tiden pga livrädd att försova mig IGEN. Till slut gick jag upp och tog en dusch och packade det sista och nu sitter jag på kontoret och har nyss ätit frukost. Klockan fyra går mitt tåg till Göteborg, och jag har koll på vad jag skall göra fram tills dess, så ja. Bra grejer :) Trots en massa strul med alarm och trasiga telefoner och whatnot den här veckan så har jag ändå haft en bra arbetsvecka, och det är ju faktiskt en bra grej. Ibland känns det som att jag är på väg rakt in i en sjukskrivning i en rasande hastighet, men så länge jag har läget under kontroll så är det enklare. Jag mår bättre. Jag vill ju liksom inte bli sjukskriven och förstöra mig själv för resten av livet, om vi säger så :P

Ikväll blir det soffhäng hos Martin, imorgon skall vi på familjemiddag med hela storfamiljen + mammas nya pojkvän (är inte det ett radioprogram? på p3?) och på söndag blir det julmiddag hos Rigmor tillsammans med Yvonne, och efter DET så är banne mig allt julfirande slut. Härligt!

Sextonde februari börjar de sälja Kat von Ds smink på Sephora och DET ser jag verkligen fram emot :D Jag har fått ett presentkort av mamma så första produkten är ju liksom redan betald, så får vi se vad mer jag plockar upp den här månaden. Jag har ett par grejer jag behöver utöka mitt sminkbord med, så de produkterna kommer ju att få prio över de sakerna jag vill ha *bara för att*. Mer om det senare – jag har ändå en lista på typ tio saker jag bara måååååste ha, så ;)

Annars har vi mest bokat en resa till London, dårå. Hälsa på gsson och shoppa lite i London och gå på Hocico och jag vet inte, äta scones? Åker dit torsdag kväll, åker hem måndag eftermiddag. Det innebär hela fredagen, lördagen och söndagen i London, och resten är restid. Det blir awesome! Jag och Martin och lToro som åker :) I mars!

Jag hade tänkt köpa en ny klänning till det här, en supersöt latexklänning i skatermodell med hög krage – så finns den inte i min storlek. Vafan! Skärp er! Jag vill ju HA! Djävelpang också :(

OK OK OK hejdå ha en bra dag och en bra helg och ett bra liv antar jag, tiden springer så vem vet ifall jag hinner säga något mer här innan det är för sent?!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: