Lilla monster

tumblr_o1lvrknBS11swv52fo1_1280

En selfie från efter jag sprungit färdigt i förmiddags. 4,25 km och en medelfart på 7,10min/km – good enough!

Just nu har jag precis ätit färdigt min middag, och tittar på ett avsnitt av My 600-lb Life på Youtube. Jag har egentligen tvättid men har bestämt mig för att skippa den. Jag har väldigt mycket rena kläder, och jag har ingen ork. Kombinationen gör att det inte känns jättehetsigt att ta tvätten idag – jag fixar en tid nästa vecka istället och löser det då.

Jag är stressad. Fick ett stress-/ångestpåslag på jobbet förut och kände hur magen knöt ihop sig och hjärtat bultade ilsket och hur jag bara tappade all ork och pepp. Jag vet att jag inte får låta det ta över, men jag inser också att ibland får man bara rida ut det och inte kämpa emot för att inte förvärra det, liksom.

Nu är klockan sex och jag vill mest bara ta en bok och krypa ner i min säng, men jag har lite grejer jag behöver göra som jag har skjutit på och jag måste se till att lösa åtminstone EN av de grejerna. Folk väntar på att jag skall återkoppla till dem på ett par olika punkter och fast jag egentligen mest av allt bara vill säga FUCK IT och kräla ner under täcket och gömma mig en stund så får jag nog inte komma undan *så* enkelt. Jag skall ta en av de grejerna idag och en annan imorgon, tänker jag. Nu när jag har en städad lägenhet så är jag lite förvånad över hur mycket fritid man plötsligt har hemma, så det finns ju liksom möjlighet att fixa sådana här saker nu :P (och att ta en promenad om man vill, men jag har nästan 14k steg pga sprang idag så jag bryr mig inte om det idag)

För övrigt gör mina armar ont idag. Som att jag har överansträngt dem. Främst armbågarna. Tack kroppen, vilken bra dag att bråka ;(

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: