I just felt like running

Morgonsmoothien är nästan uppdrucken och jag lyssnar på Gene Pitney och fryser lite, trots att jag har mitt värmeelement uppkört i ryggen och rummet, enligt mina kollegor, är ”för varmt”. Hepp!

Igår när jag skulle somna fick jag stressmonster i magen och jag känner av dem nu också, även fast de är tystare och gör lite mindre väsen av sig. Det finns alltså en risk att min mage flippar ur igen ifall jag blir stressad, och det i sig är ju stressande nog för att monstren skall börja röra på sig därinne bland tarmar och inälvor och matrester, liksom.

Jag har med mig träningskläder idag! Planen är att springa innan lunch. ”Springa”. Jag har ju inte sprungit på ett par månader nu (sedan typ… November?) så jag har alltså NOLL springskill att falla tillbaka på. Funderar på att ta hem en ny c25k-app att gå efter, det hjälper ju även motivationen och gör det lättare att komma ut tre gånger i veckan så det skadar liksom inte. Skall kolla på hur Nike+ egen c25k-träning ser ut, har de ett bra upplägg så skall jag testa det istället :) Jag har ju ändå hela två 10k-lopp jag vill springa i år, såatteh…

Idag skall jag tvätta, och annars sitter jag mest och funderar på vad jag skall äta till kvällsmat. Jag har lyckats hålla igång bra denna vecka med lunchlådor och hela tjofräset, så det behöver vara något som är enkelt och gott ikväll och lika enkelt och gott när jag micrar det imorgon ;) Jag skulle behöva sätta mig ner i lugn och ro vid tillfälle och göra lista över vilka maträtter som fungerar bra enligt de premisserna, och som inte heller kostar för mycket. Jag försöker att inte gå över 500 kcal till lunch – vanligtvis äter jag en större middag än lunch. Jag borde ju typ ändra på det, men det är ett beteende som sitter kvar sedan tiden då jag knappt åt något alls och eftersom kvällarna är så långa så behöver jag ha något jag står mig på. Jag äter frukost 07, lunch 11 och middag 17, så ni fattar ju. Jag skall klara mig på den måltiden i 14 timmar, liksom.

OKEJ. Jag kanske rapporterar tillbaka efter att jag har sprungit (”sprungit”) sedan. Det regnar men är runt 7 grader ute och jag ser inte fram emot en halvkall dusch efteråt för vi har ju cirka två minuters varmvatten här och sedan är vattnet KALLT. Brukar dock vara skönt så fort man kommer ur duschen och kan värma sig med en handduk en stund, så :)

Ha en bra dag osv <3
(det är för övrigt HELT OKEJ att kommentera och lämna tips på rolig mat för luncher!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: