Planeringsbloggande

DSC_0362

Så. Jag har varit hemma i typ nittio minuter, och hittills har jag hunnit med följande:

  • Handla mat osv tills imorgon
  • Gå hem, äta samt vika och lägga undan all tvätt
  • Gå tillbaka till Entré för att köpa öl + hämta ut min ölbeställning
  • Kommit hem, städat skohyllan + sorterat strumpor
  • Insett att om man ena tvätten lägger alla udda strumpor i en låda så kommer man vid nästa tvätt att ha dubbelt så mycket udda strumpor i sin låda. Jag får se ifall jag hinner para ihop fler strumpor ikväll, men på typ tre minuter (om ens det?) hade jag tio par strumpor som plötsligt hittat sina förlorade makar. Hepp!
  • Skickat bild på öl till Martin för att visa honom vad som står i kylen och väntar :)
  • Tagit en kort paus för att posta detta
  • Hej

Jag har två paket att hämta ut vilket jag kommer att göra på hemvägen imorgon. Jag måste också lista ut var man kan köpa sådana där SMÅ julblommor, för det har de inte på Hemköp. Eller har jag bara drömt ihop att man skall kunna få tag på småkrukor med julblommor? HALP! Det ligger någon form av blomaffär vid Värnhem (tror jag?) och annars får jag väl rusa inom Caroli på hemvägen – måste ju ändå inom LUSH för att fixa en grej åt mamma :) *gör planer*

Martin & co: kommer tidigast vid halv fyra imorgon, så om jag går vid ett-snåret så innebär det att jag har typ tre timmar på mig att städa färdigt + ta en dusch och koka kaffe, vilket borde vara lugna puckar även om jag tar en av de timmarna för LUSH och Caroli liksom. De kan också komma vid halv fem – allt beror på när de kommer ifrån Göteborg! Jag hoppas dock att någon kan hålla mig lite uppdaterad på det under morgondagen. Planen är i alla fall att det enda som skall vara kvar att lösa imorgon är att göra färdigt presentkorgarna + slå in de sista julklapparna som behöver vara färdiga inför helgen + dammsuga och skura alla rum + få bort kartongerna ur hallen + duscha, och sedan bara slappa på soffan tills mitt sällskap kommer. Borde väl vara görbart, eh? :D Om vi bortser från dusch + stan så är det …öh… typ en timmes jobb, max? Då måste jag vara hemma senast halv tre. Går jag ett är jag hemma typ två, så allt är bra kompis!

Nu hoppas vi bara att det inte blir någon form av komplikationer :P MEN DET LÖSER VI.

Okej, andas lite och ge sig i kast med sovrummet igen. Jag önskar att jag hade lite mer energi, men magen är lite ledsen och jag har hicka och är trött såatteh. Allt hänger just nu på att jag INTE häver över allt kvällsarbete på fredagscarina och förutsätter att hon skall hinna med, för då har vi plötsligt en väldigt jobbig situation imorgon. Jag har fortfarande tre timmar innan jag tidigast vill/behöver vara i säng, så om jag kan få åtminstone två av de timmarna aktivt i sovrumsstädande så är morgondagen en dans på rosor :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: