Nedräkningen börjar – på riktigt!

DSC_0379

Förra årets gran :)

Första decemberrrrrrr! 23 dagar till julafton; tretton dagar tills vi åker! …ni inser att jag kommer att göra såhär cirka varje dag, va? Nedräkning och datum osv? Bara att gilla läget! :D

Jag sov …gott? Typ? Jag vaknade en gång vad jag minns, och det var en timme innan jag skulle gå upp så jag somnade bara om. Kallt, dock. Mitt sovrum är så kyligt, till skillnad från resten av lägenheten märkligt nog. Idag är jag snuvig. Snörvlar och har mig – jag har dock inga andra symptom som skulle innebära en förkylning eller annat, det är bara näsan som surar.

Men hörni. DECEMBER! ÄNTLIGEN! Idag skall jag som sagt var få färdigt köket, samtidigt som jag har henna i skallen :) I matväg köper jag nog bara hem lite bröd så blir det macka, så ”slipper” jag lägga tid på att laga mat mitt i allt. Det blir därmed julmusik på högsta volym och julpepp och julgodis och bara GÖRA FINT.

Apropå julmusik så har ju Mix Megapol samma upplägg som förra året: BARA julmusik under hela december. Går att lyssna på online, så det är vad jag har igång under arbetstid nu. Förra året lyssnade jag hela månaden, med ett par korta undantag där jag istället behövde lite Spotifymusik, typ Dimmu och sådant ;D

Insåg just att jag missade att ta mitt piller idag. Magmedicinen. DET om något visar ju hur mycket stabilare min mage har blivit – att jag inte ens tänker på att ta medicinen för den. Får ta pillret när jag kommer hem istället, den borde klara sig under dagen. Jag har två Novalucol i värsta fall.

Men ja. Jag går in i december med huvudet upp och fötterna ner och känner mig mest förväntansfull och pipglad. Gårdagens arbetsdags minskade ångesten radikalt, nu skall jag bara lyckas hålla det så. Jag känner ju av att jag har monster i magen idag, men om jag inte matar dem med stress och oro kanske de inte växer sig så stora denna första december.

Yay!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: