Jaha!

Men gnåh! Typiskt nog så öppnade ju såklart INTE Åhléns Triangeln klockan 07:00 idag, det var det bara Åhléns Malmö City som gjorde. Åhléns Triangeln öppnar istället 08:30. Morr morr. Alltså skiter jag i att handla på Åhléns idag, jag har saker att göra på jobb och har inte lust att ta en paus mitt i allt för att KANSKE lyckas hitta julklappar liksom. Jag kan ta vägen inom Åhléns eller Triangeln imorgon på väg hem från jobbet istället, och se ifall jag kan plocka upp något mer då.

Jag har ju redan uppdaterat er på statusen hemma; hall + kök + vardagsrum är 95% klara, det är bara att plocka av det allra sista + dammsuga + skura kvar. Badrum behövs plockas av lite mer, och sedan dammsuga + skura där också. Vi kan för övrigt förutsätta att ALLA rum skall dammsugas och skuras imorgon innan mina gäster kommer, så slipper jag skriva det fler gånger :P Det är sovrummet som är kvar i akut läge. Jag plockade INTE i sovrummet igår efter att jag postade, jag gick och lade mig ganska tidigt och sedan chattade jag med Martin om framtida gemensamma semesterplaner en stund istället. Somnade ändå tidigt och har sovit relativt okej natten igenom. Vaknade med magont och gjorde mig sedan i ordning och gick till Åhléns, och resten är historia.

Så ja. Full rulle idag! Skall på lunchen försöka hinna bort till Mobilia tänkte jag. Får se ifall jag hinner bara, men jag har ju ändå en timme på mig. Jag har jobbat in tillräckligt mycket extratid denna vecka för att kunna gå vid ett imorgon utan dåligt samvete, och det är gott om tid för att jag skall hinna vara klar hemma antingen till 15:00 eller till senare tidpunkt – med råge!

JUST JA skall även handla en massa + hämta ut paket och stuff idag. Eller ja, paket = öl jag har beställt hem till Systembolaget åt Martin + en låda godis åt pappa jag skall hämta på Direkten på Värnhemstorget. Om jag hinner/orkar så skall jag ju som sagt var även stuffa över till Hemköp med 1,5 säck pant ikväll :P Men det skadar inte att få loss lite kontanter, haha. Med alla dessa julklappar på gång så är en näve sedlar inte att fnysa åt! ;)

Nästa vecka har jag en hel del att stå i också. Måndag+tisdag är jag på utbildning och sedan har jag tvättid på tisdag. Jag behöver även hinna ta mig ut till Netonnet för att köpa den där locktången jag ville ha för pengarna jag fick av mommo <3 Utöver det så måste jag komma ihåg att hämta ut en ny omgång Nuva ring + köpa tamponger och packa eftersom jag kommer att ha mens på Filippinerna (eller ja, roligare än så: Jag kommer att ha mens under FLYGRESAN till Filippinerna först, yaaay) och jag måste även inom Forex och hämta ut pengar till resan. Det är doable och jag kommer att hinna, det handlar bara om att ha tungan rätt i mun och inte skjuta på saker i onödan :) Sedan åker jag till Martin på lördag förmiddag och sedan är jag *borta* i en handfull veckor. Woo! :D

…vilket påminner mig om att jag behöver be Martin om hans uppsättning nycklar till min lägenhet så att jag kan ge dem till lToro som skall vara postvakt, såvida det inte fungerar med mina egna extranycklar. Sist jag testade dem i dörren så gick det inte, men jag skall försöka igen. Det är ju liksom den enklaste lösningen :P

Ålrajt! Vi hörs säkert senare, jag lär har mer spännande betraktelser att dela med mig av ;)

Tjipp och wog!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: