Andra Advent och en massa bilder

Andra advent, och Martin åkte hemåt med Rigmor och Yvonne för snart en timme sedan. Jag har varit på Hemköp och hämtat ut del ett av min present till mig själv – jag är klart övertygad om att del två kommer att hämtas imorgon då butiken jag beställde ifrån alltid är djävligt på hugget med att skicka saker. Jag har handlat från dem tidigare och aldrig varit missnöjd, om vi säger så :)

I fredags fick jag såklart jobba över en timme, så när hela planen gick ut på att gå klockan ett var jag enormt stressad när jag klockan två drog på mig jackan och skulle ut på stan. Mina ärenden gick snabbare än jag vågat hoppas på, och sedan stack jag hemåt där jag städade av det sista + dammsög hela lägenheten innan jag kastade mig i duschen. Sedan kom Martin – ensam. Hepp! Damerna ville gå på stan en sväng och skulle inte dyka upp förrän klockan halv sju, och nu var klockan alltså fyra. Eh, ok. Kul att jag stressade ihjäl mig då, haha :D Ohwell, skönt att ha allt klart när Martin kom så att vi kunde sitta och snacka och mysa i lugn och ro istället. Sedan gjorde Martin pasta, damerna gav mig en chokladkalender och en flaska rött och en jättefin baginbox-låda som ser ut som en bok med en tomte på och jag gav dem sina korgar och de blev superglada :D Vi åt, snackade skit och drack vin och öl (jag tog ett par glas vin – verkar gå bra nu med medicinens hjälp!) och sedan tog de taxi till hotellet och jag och Martin tittade på komiker på Youtube innan vi gick och lade oss.

I lördags (igår) kändes saker väldigt stressiga när vi skulle försöka koordinera sex personer på tåg och vid mat och in på Tivoli. Himlen var grå och hotade med regn, men vi hade gott humör och myste runt en snabb vända på Tivoli efter att vi ätit lunch på Rosie McGee’s, medan vi väntade på att dörrarna skulle öppnas till Glassalen där vi skulle se showen klockan tre. Årets show var ”Don’t touch Nefertiti” och det var som vanligt väldigt roligt, men jag och Martin var överrens om att vi tyckte att Hitchcock-up och One-Eyed Willy var roligare teman (2012 + 2014, de år vi tidigare gått och sett Crazy Christmas Cabaret)

Efter showen åkte vi tillbaka till Sverige efter en runda på Tivoli med kamerorna i högsta hugg, och trots ID-kontroll i Hyllie var vi hemma bara tre minuter senare än enligt tidtabell, så alles gut som man säger :) Efter en del bestyr över var vi skulle käka hamnade vi på TGIFs, där jag och Martin delade två av deras delbara rätter. Jag drack rött och tog sedan en milkshakedrink till efterrätt. När vi ätit upp gjorde vi som förra året och hamnade på den engelska puben (whatsitsname) på Lilla Torg innan jag och Martin trallade hemåt och de äldre gick tillbaka till hotellbaren för fortsatt mingel.

HÄR KOMMER BILDER.

DSC_0006

DSC_1009

DSC_0022

Min vackra mamma :)

Min vackra mamma :)

DSC_0066DSC_0047DSC_0078DSC_0092

ALLT ÄR MÖRKT, rah rah rah.

Idag är jag seg som sjutton, och tänker nog mest bara ligga på soffan och glo på Netflix :D Funderade först på att gå ner till gymmet en sväng men just nu orkar jag knappt lyfta benen så det får vi se ifall det kanske blir något av senare under dagen.

Måndag-tisdag börjar jag först nio pga utbildning, så tänkte nog se till att komma nerom gymmet en sväng båda de morgnarna, om inte annat. Lyfta lite skrot, röra på benen, vakna till liv liksom. Det ser jag faktiskt fram emot :)

Men ja. Soffhäng, fast först skall jag fixa färdigt Martins paket tror jag. Kanske gör en mugg varm choklad också :3 Hoppas att ni har en fin andra advent! Kram på er ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: