Allt är bra, här är jag!

P1010166

När man går på jullov får man ha finkappan på sig! Och som ni ser så börjar håret bli ganska långt igen. Och rött. Långt och rött. Bra grejer!

Men åh, den här dagen har ju gått så bra! Jag hann med allt jag ville hinna med under arbetsdagen! Jag har skrivit alla rapporter jag var tvungen att skriva, lagt papper på rätt hög, åstadkommit det jag ville hinna åstadkomma på jobbet och till och med kunnat gå nästan en kvart tidigare. Sååå skönt att kunna gå på långledigt och verkligen känna att man bara kan släppa allt vad jobb heter, det är ordnat, det finns inget att stressa över på den punkten. Yay! :D

Vi tar igen en titt på listan:

 • Ge lToro nyckel + ID-kort √
 • Posta julkort till mommo
 • Köp ingredienser och baka saffranskladdkaka till kontoret √
 • Hämta ut ny omgång Nuva Ring √
 • Köp tre flaskor senap till pappa √
 • Köp julmust till pappa (kan även med fördel göras i Göteborg istället, för att ha mindre att släpa på på lördag)
 • Fixa färdigt Martins julklappar + göra något kul av den sista
 • Städa + fixa disken
 • PACKA
 • Gör lista över vad som skall packas √
 • Ladda kameror, töm minneskort
 • Gå igenom iPhone4 och se ifall det ligger något i den som skall sparas, annars packa √
 • Gå igenom iPad och se ifall det ligger något i den som skall sparas, annars packa (+ladda) Denna skall i handbagage för flygplatsunderhållning. √
 • Hämta ut papper på 24Seven – måste göras på torsdagen pga öppettider under fredagen! √
 • Gör tidsrapportering för december!!!! √
 • Ta fram pass, medicin och andra viktigheter √
 • SOV
 • Tillägg: Hämta ut paket på Hemköp

Det är inte så många punkter kvar nu! De som är kvar är ju såklart väldigt viktiga, dock. I synnerhet hela ”PACKA”-grejen, haha. Men det är planen för kvällen! Packa + hitta en outfit till morgondagens julfest på Martins företag. Jag har lite idéer över vad jag skulle kunna vilja ha på mig, så skall göra ett djupdyk i garderoben medan jag ändå är där och rasslar efter vad som skall med till Filippinerna.

Fikat på jobbet idag var i vanlig ordning väldigt uppskattat. Det vet jag ju – jag hade inte brytt mig om att baka till dem ifall de varit lika otacksamma som vissa andra har varit när jag tagit med fika till jobb (*host* jag tittar på ER, Dell Consumer på Stream för ett par år sedan! *host*)

Men ja. Semestermössan på, nu djävlar hörni. Nu djäääävlar! …dags att korka upp en semesteröl, med andra ord! :D

Det blir nog en uppdatering till här under kvällen, har jag en känsla av. Just nu tänker jag dock knalla upp på vinden och ta ner min resväska, och sedan blir det mest semesterkänsla och jullovsmys för hela slanten! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: