inb4 afk

Packat och klart! För er som knappt kunna sova för att ni undrat så hårt så blev det den gröna väskan, det vill säga den lilla. Den är nu fylld till hälften med kläder, och har gott om utrymme kvar för alla burkar och flaskor jag vill ha med mig hem. Nu är det bara att hoppas att de inte lyckas krossa allt ifall de slänger omkring med min väska på hemvägen på söndag ;)

Ringde mommo igår, hon är taggad att jag kommer idag. Inget ifrågasättande när jag pratade om att jag har en hyrbil, så hon kommer (igen) ihåg att jag har tagit körkort. Jag pratade med Martin om det på kvällen, och han sade att det är så det är. Minnena kommer och går. Ibland glömmer de något och sedan kommer de ihåg det igen, men kanske har glömt något annat istället. Jag föreställer mig det som ett rum med ett fönster fullt av blommor och växter och när solen ligger på så faller skuggorna på olika platser i rummet, och de skuggiga platserna är vad hon inte minns just nu. Sedan flyttar sig solen och då rör sig ju skuggorna. Det är så jag visualiserar det, i alla fall.

Jag är dock nervös. Jag mailade hyrbilsföretaget innan jag gjorde min bokning för 10 dagar sedan och de sade att det enda som krävs är giltigt körkort och att jag är över 18 (de andra hyrbilsföretagen krävde att man hade haft körkort i minst 12 månader) men jag har ändå ett litet ångestmonster i magen och är jätterädd att det skall bli problem när jag skall hämta bilen. Tänk om de inte tycker att mitt VISA-kort duger att betala med? Det är ju ett kredit/debit-kort och det står som godkänt hos de andra företagen, men tänk om just detta företag kräver någon form av rent kreditkort?! Jag hoppas att det kommer att gå bra, för just nu är det så sjukt mycket som hänger på att jag kommer att ha bil, men det löser sig nog. Ni får hålla tummarna för mig! <3

Så ja. Relativt kort dag idag – bussen till flyget går 13:30. Ute är det grått och i Visby i helgen skall det vara grått men inte regnigt. Planen för helgen är att lösa ett par snabba ärenden på stan på väg till mommo idag + hämta pizza, och imorgon skall vi fika på S:t Hans café, handla på Kränku och köra till kyrkogården. Jag tror dock att jag skrev detta igår (det känns bekant i fingrarna :P) så öh… ja. Ni vet ju redan.

Vi hörs när jag är hemma igen, och har vi tur så har jag en massa fina bilder att visa! :) Kram och ha en trevlig helg :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: