Träning och present.

Dagen rör sig mot sitt slut och jag börjar känna mig väldigt sömnig, men strax blir det en banan och sedan en blåsig cykeltur till Hylliebadet så att jag får simma lite. Lyckades även totalspontant anmäla mig till Bodyattack gruppass på Fitness24Seven imorgon kväll, eek. HUR GÖR MAN. Jag kommer ju att göra allt fel – men å andra sidan så får de ju acceptera att man är newb. Det blir säkert jättebra – kanske är gruppträning vad jag behöver för att komma igång klokt igen? :) Vi får se!

young-guns

Jag lyssnar på Blaze of Glory av Bon Jovi och inser att den är från filmen Young Guns (eller hur?) och det fick mig att tänka på Anna för jag är så djävla övertygad om att det var en sådan där film som hon tyckte väldigt bra om? Emilio Estevez och Kiefer Sutherland. Var inte nittiotalet så djävla mycket bäst? Musiken, filmerna, kläderna. Jag saknar det. Det är inte samma lättsinne idag. Men ja, jag skall inte börja snacka nittiotal, då kommer jag aldrig från jobbet idag :P

Jag har ett par paket att hämta ut på vägen hem sedan, och sedan skall jag laga enkel pizza i ugnen och bara chilla ikväll. OCH försöka hitta en resa till Filippinerna! Herregud jag behöver verkligen boka och få klart allt detta nu. Jag vet ju att en stor del av stressen jag släpar runt på släpper direkt när detta är klart. BA GÖR. Ugh.

Jag hoppas för övrigt att min Star Wars-mascara dyker upp snart. Covergirl (av ANTM fame) släppte en serie smink med Star Wars-branding, och det som verkade intressant var ju främst deras mascaror. Läppstiften och nagellacken var inte i färger jag peppade på. Så, jag köpte en på eBay eftersom Covergirl inte shippar till Sverige. Vi får se – jag är väldigt nyfiken på att se ifall det är något att ha! Also, det står Star Wars på den. Woop! :D

Nåväl- Dags att börja runda av dagen och göra sig redo för att simma lite. Jag oroar mig över att jag kommer att försöka hitta en ursäkt för att slippa gå och träna, men jag vet ju också att så fort jag är i vattnet är allt underbart och bäst. Sjöjungfru, som sagt :)

För övrigt: Jag och Martin samlar på konstiga små butiksnamn. Namn på loppisar, typ. På vår lista hittills har vi hittat Smått och Gott, Lite av Varje och Gammalt och Nytt. Vi känner att detta är namn man inte kan argumentera mot, för det är ju faktiskt PRECIS vad de säljer. Vår andra lista över saker vi samlar på (fast egentligen inte?) är alla dessa butiker som säljer XYZ och present. Liksom… ”Ved och present”, ”Honung och present”, ”Poolöverdrag, jordgubbar och present”. Det är ju så djävla bra :D Det är inte en okej butik ifall de INTE säljer presenter!

Det var allt.
Kram på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: