Handdukar, tomater och hjärnor

Det är ju såklart inte färdigstädat hemma, men på god väg tycker jag allt! Får se hur mycket tid jag har till att städa idag, jag tror inte att sushi med Lena tar allt för lång tid och eftersom jag har arbete att göar hemma så får jag sätta lite lägre prio på att umgås, tyvärr.

Jag beställde gardiner från Jotex igår – till vardagsrum och kök. Gardinerna kommer imorgon, så jag får ställa mig på söndag och stryka samt hänga upp dem :) Det kommer att bli jättebra ♥ Passade på att köpa en ny uppsättning handdukar till badrummet while at it – de handduksset jag har börjar bli slitna och fula och färgade. Det skadar ju inte att ha lite finare omkring sig :)

Just nu leder jag i min stegtävling, men jag misstänker att de andra kommer att gå om mig så fort de vaknar (amerikaner). Det gör mig lite stressad – jag hade gärna tagit en timmeslång promenad ikväll, men jag måste ju städa. Jag tänker att så länge jag uppnår mitt dagliga mål så får det vara good enough, och nog fan har jag gjort vad jag kan för att elda på deras performance också. Folk som vanligtvis snittar runt 9k steg (enligt Fitbit) går just nu 15-20k steg per dag, så jag tänker nog ta åt mig äran lite för det, haha – på samma sätt som jag tycker att de faktiskt skall ta åt sig äran för att jag pushar satan varje dag för att försöka gå om dem tillräckligt mycket för att våga gå och lägga mig. Får se ifall jag kör utmaning nästa vecka också, eller ifall jag freestylar och bara ser till att få det gjort utan morot :)

Det är torsdag, det är grått och duggregnar ute och jag har ett läkande skavsår på min vänstra lilltå som kliar så att jag blir tokig. Imorgon kommer Martin och på lördag så hoppas jag nu att han är taggad på Köpenhamn. Det är ett tag sedan vi var där tillsammans, bara han och jag, så det hade varit mysigt att strolla runt lite. Nu vet jag visserligen inte vad de förväntar sig för väder, det kan ju faktiskt vara århundradets regnstorm och iskyla, men ja. Kläder efter väder osv :)

För övrigt har jag för tillfället dille på att äta små kvisttomater, sådana där som är lite klockformade? Jag sätter i mig en förpackning om dagen, men de är ju så djäkla goda! Igår blev det alltså en stor kopp varm choklad (ni såg ju bilden :)) och en förpackning kvisttomater. Jag tänker att det finns värre saker att snacksa på än just tomater, så det känns inte ens som en dålig grej. Kanske lite, för de kostar ju ändå typ 35:- för en förpackning (whaaaat) men annars så nej.

Igår kom för övrigt mitt ZR!-kit, så nästa vecka skall vi se ifall jag kan lyckas springa mitt race :D Jag berättar mer om det när det blir dags, samt visar vad det är för grejer jag har fått :) Jag har fått ett kuvert som skall öppnas ”på mållinjen”, men jag har i sort sett koll på vad det innehåller pga har sett bilderna som Sixtostart publicerade när de gick ut med det här racet på sin blogg ;) Men yay! Braaaaaaainssssss.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: