Tisdag > Måndag

Klockan halv sex-Carina är en dålig person som bestämde sig för att det var roligare att ligga och halvsova i en timme extra istället för att dra på sig träningskläderna som låg och väntade och sticka ut för att springa lite. Nu ligger istället träningskläderna och väntar i min väska och jag får sticka ut innan lunch istället. Det blåser ju lika mycket oavsett tid på dygnet, så whatevs. (varmare runt lunch än vid sex på morgonen dock) (men jag får skylla mig själv)

Körlektionen igår gick bra. Jag pratade med Mentor om att jag nu inte har så många lektioner kvar innan det är dags att ta ett beslut för hur vi skall gå vidare och han tyckte att vi efter nästa lektion (dvs nästa onsdag, 26/8) skall boka tid för uppkörning och teori. Eek! Värt att tillägga kan ju dock vara att det alltså inte handlar om att jag kommer att göra proven nästa vecka, det lär ju hamna någon månad framåt i tiden, men har vi ett datum så vet vi vad vi har att arbeta mot osv. Men herrewow, det börjar ju bli allvar detta?

Nervositeten inför gårdagens lektion visade sig vara helt överdriven. Jag satte mig bakom ratten och körde iväg som en kung. Allt fungerade som jag är van vid att det skall göra, och det är väl faktiskt egentligen precis som att lära sig cykla; Så fort man kan så kan man det ju egentligen. Det är bara finslip det handlar om. I mitt fall, samma som alltid: Planera bättre, och ha bättre risktänkande både vid körning i stadstrafik och på landsväg (sakta ner vid in-/utfarter osv) och jag tänker på det varje gång men lyckas fan inte sätta det in action. Argh!

Jag hade huvudvärk i timmar innan lektionen, jag hade huvudvärk fram tills jag somnade efter lektionen. Försökte råda bot på det med hjälp av ett varmt bad och en underbar badbomb som gjorde vattnet lilasvart och fullt av glitter, men bortsett från att jag satt förtrollade och stirrade på kontrasten naken hud mot lila stjärnhimmel en bra stund så gjorde det ju inte riktigt några underverk för huvudet. Jag har en teori om att huvudvärken till viss del beror på min stol på jobbet, så jag skall försöka att stå upp och jobba lite mer idag och se ifall det löser saken.

DSC_0816~2

Idag är ju för övrigt Stora Mensvärksdagen. ÅÅÅÅÅH VAD KUL DET SKALL BLI. Känningar redan nu – skjut mig. I huvudet, helst. Eller i ryggslutet. Allt går bra. (obs skjut mig inte)

Numera är ni ett väldigt begränsat antal som kommer åt att läsa här. Det har kommit en del frågor om varför jag har valt att lösenordsskydda min blogg och i stora drag handlar det om att eftersom jag inte mår superbäst just nu (ångest osv) så känns det bättre att veta att inte vem som helst kommer åt att läsa här. Det finns även en viss önskan om att vissa personer inte alls skall få komma åt att läsa här, så jag hoppas att ni kan respektera min önskan att inte dela ut lösenordet till andra ♥ Bloggen lär väl öppna för allmänheten sooner or later, men tills dess så är det bara folk som faktiskt frågar mig personligen som kan få lösenordet.

Igår fick jag min nya väska (ovan omnämnd som behållare av träningskläder) woop! Det handlar om väskan ”Handbag of Holding” som jag bytte till mig från vår företagsbutik för mina Fitbitpoäng. Jag ”köpte” den i början av sommaren men pga kommunikationsmiss så hade ingen koll på att jag skulle ha den. Petade på HR angående väskan förra veckan och igår fick jag den, woo. Den är awesome! :D Såhär ser den ut:

14b2_handbag_of_holding14b2_handbag_of_holding_int1

Länk :D

PS: jag har ju redan Bag of Holding sedan tidigare. Nöjd nörd har nu BÅDA, mwahaha :D

PS2: idag är hittills en mycket bättre dag än igår (bortsett från mensvärken omfg) :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: