Kategorier
Kreativt skapande Meta Tips

Blinka lilla stjärna där, fan vad mitt finger svider

11831713_1019014251450121_1307765577997653263_n

Gårdagen efter jobb var ärende på stan, hämta paket på Hemköp, handla frukost till idag och sedan sy, sy, sy och titta på Midsomer Murders. Hann se 2,5 avsnitt (á 100 min per avsnitt) innan jag gav upp för kvällen och gick till sängs med en lätt blödande hand. Jag har skavt av lite hud på högra lillfingret, så no big deal (bortsett från att det kommer att göra ont att sy idag…) men jag har nu något som NÄSTAN ser ut som en färdig klänning, so I’ve got that going for me.

Idag skall jag packa och se till att ladda kamerabatteriet, och sedan skall jag sy så mycket jag hinner och orkar innan det är dags att sova. Jag har inte så jättespännande saker för mig just nu om vi säger så ;)

Jag hade initiellt tänkt springa imorgon bitti, men med en stegrande träningsvärk och en klänning som kräver en hel del uppmärksamhet och med ett behov av att gå tidigare imorgon så tror jag minsann att jag sticker till kontoret i riktigt god tid istället så att jag har möjlighet att jobba in lite av den där tiden jag kommer att gå tidigare för att hinna till flygplatsen. Det löser sig! Jag tar ju som sagt var med träningskläder till Gotland så att jag kan sticka ut och springa i alla fall en gång, så vi får se hur det går med det :)

OKEJ men kolla vad de har börjat sälja på Panduro hörni?!

Screen Shot 2015-08-04 at 07.02.53Jag köpte stjärnan. Jag har velat ha marquee-greja hemma hur länge som helst, men om man söker via t.ex. Etsy så kostar det cirka en miljon (nej, men i alla fall en tusenlapp eller två) och det känns ju lite saftigt. 149:- för en omålad stjärna med tillhörande dioder känns faktiskt väldigt doable, så jag skall se hur jag hittar på att måla den sedan :) Det är dock en fråga för en annan dag när jag är hemma igen, just nu har jag händerna fulla med rödgul bumla och Inspector Barnaby och söndriga leder. Hepp!

IMORGON ÅKER JAG TILL VISBY
BORTSETT FRÅN ATT DET ÄR SYND ATT MARTIN INTE ÄR MED SÅ KOMMER DET ATT BLI SKITKUL
MOMMOHÄNG OCH MEDELTIDSHÄNG
BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

fuck yeah.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *