”You’re standing on it…”

DSC_0620

Ett inlägg – på en lördag!? Yes box!

Om två veckor är jag tillbaka på Gotland för ett par dagar. Onsdag eftermiddag – lördag lunch (så, öh, om två veckor är jag på väg hem igen…) Mommo har saker hon vill ha hjälp med och vem är jag att neka henne? Mer kvalitetstid med älskad släkting ftw! :)

…och så passar jag ju på att medeltida lite också, när man ändå är där. Jag funderade först på ifall man skall hyra en cykel för att enklare kunna ta sig från punkt A till punkt B, men inser att med ganska tight med tid så känns det ganska onödigt att hyra en cykel för att ha under en och en halv dag, liksom. Då kan jag lika gärna spara pengarna och utnyttja fötterna istället. De finns ju på kroppen av en anledning…

Mitt ärende igår gick nog bra. Jag berättar för er om det på tisdag eller onsdag, beroende på :) Det är alltså inte jättespännande haha, jag vill bara vara hemlighetsfull lite granna för det är kul ;)

Gårdagkvällen spenderades med ett glas vin framför Cradle of Fear. Har inte sett den filmen på 12 år och den var precis lika dålig som jag mindes, haha. Fyfan vad lökig den är. Dåligt skådespeleri, sjukt konstig story, urkassa specialeffekter – you know I love it ;D Och speaking of lökiga rullar med Eileen Daly i en av rollerna – idag lutar det minsann åt att kolla på Razor Blade Smile, min absoluta favorit-lökig-vampyr-film! Ni vet den där de väser varje gång de fäller ut tänderna? :D LOVE IT! SÅ gymnasietidnostalgi för mig :D Jag har den på VHS någonstans i en låda på vinden (eller slängde jag alla mina VHS i den senaste flytten..?)

ANYHOO. Det störtblåser, jag vaknade klockan 06:00 och sedan somnade jag om och sov ett par timmar till. Idag skall jag städa av här hemma och sedan får vi se ifall det blir något syende till filmen, eller om det bara blir kolla på lökiga B-filmer ändå ;)

OKEJ ha en bra dag.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: