Trots solsken: Mörker

tumblr_m291hpMLbo1qdv42bo1_500

En långpromenad ut till Netonnet efter att jobbet slutade igår, och sedan en promenad hem med både hörlurar OCH en hårfön, eftersom jag insett att sistnämnda är något jag borde äga. Kom hem med en viss soleld i nacken (nähää, bränner man sig om man går oskyddad i solen med ryggen åt under en timmes tid?! who would’ve guessed??) och hängde lite vid min dator tills det var dags att lägga sig. Lade mig med sprängande huvudvärk och låg i förmodligen en timme innan jag lyckades somna – då med en sådan där ögonbindel man får på flygplanet över ögonen för att applicera lätt tryck och mer mörker. Vaknade halv fyra (03:36 för att vara exakt) med fortsatt sprängande huvudvärk, lyckades ta mig till köket och få i mig en Ipren och låg sedan under tjugo minuter och funderade över ifall jag skulle tvingas sjuka mig idag (nej nej nej vill inte) men sedan verkade huvudvärken skrämmas på flykt av iprenmannen och när klockan till slut ringde imorse kändes huvudet helt okej igen. Satte fram klockan strax över en timme till eftersom jag sovit så illa, och drömde något obehagligt om folk som plötsligt drabbades av saker de inte ville, bland annat en man vars högra öga plötsligt sköt laser på vem han än tittade på. Det låter så fånigt, jag vet, men ni hade inte hans extrema ångest med er när hans bäste vän försökte få honom att öppna ögonen med ett ”sluta fåna dig, klart ditt öga inte kan döda mig!” vilket sedan var precis vad som hände när han väl tittade på sin vän. Fånig mardröm, mardröm trots allt.

Kommer till kontoret och inser att kontorsnyckeln ligger hemma i mina jeans. Stabilt. Nu äter jag frukost, känner av en viss spänning i huvudet och oroar mig över att huvudvärksdjäveln skall komma tillbaka och stampa mig i skallen.

Idag behöver jag ringa mommo och informera henne om mina flygtider, och jag har ett eventuellt ärende på hemvägen att roa mig med. Hur det går med det kanske jag berättar för er sedan (dvs ifall det går som jag vill så har jag något att berätta ;)) och annars vet jag inte vad jag gör idag. Städar, kanske. Gymmar, kanske. Vi får se. Just nu vill jag mest sova faktiskt.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: