Kategorier
Meta Resor

The sound of a dying giraffe

IMG_20150709_213602~2

Semesterpackarfasionista. Giraffkigurumi muthafuckas! Inget säger ”srs packning” som en stor fluffig pyjamasoverall i fleece i giraffmodell. Fattar att ni alla är fett jelly över denna fräna outfit men frukta ej – googla så kan ni också köpa! *snel chey*

Jag har fyra väskor stående här på kontoret med packning. FYRA. VÄSKOR. MED. PACKNING. Och då har jag förmodligen glömt hälften… Men det är doppresenter och extra skor och kläder som man inte fryser i det här höstvädret i och duschprylar och allt smink och en bra bok som skall räcka hela veckan och underkläder och en baddräkt för att jag är en hopplös optimist (aahahahhaa nej känner ni inte mig eller? mvh superneggot)

Alla biljetter är utskrivna och ligger och väntar på att jag skall göra något spännande med dem. Jag har ett sjukt viktigt papper jag skall posta till USA under dagen och sedan har jag nog ett snabbt ärende att uträtta på stan ifall jag faktiskt inte kommer på bättre tankar och låter bli att köpa fler tunga saker att släpa med till Göteborg. Jag har strax under en kvart på mig att byta tåg i Lund och jag hoppas verkligen att de här tågen går från samma perrong för jag blir så nervös om jag skall bära massa tunga väskor en längre sträcka. DET LÖSER SIG, på riktigt alltså. Jag är snabbare och starkare än jag tror och jag får sådär UPPAMMA ORKEN och BA GÖR så är det chill. Jag har 2,5 timme på mig att flåsa på tåget sedan, såatteh.

Jag tror inte att jag postar något mer här idag, och kommande vecka kan ni ju glömma om att jag kommer att blogga, ha! Jag har inte ens wordpressappen installerad på telefonen och lär ju inte orka sitta och pilla på fånen hela veckan heller. Som tidigare nämnt; checka in voodoobunny på instagram ifall ni vill få lite fresha Gotlandsbilder i flödet. Jag kommer från cirka världens vackraste ö så ni kan ju räkna med att jag kommer att ha en del snajdiga bilder att visa liksom.

OKEJDÅ. Ni kommer att sakna mig och jag kommer att ha för fullt upp för att ens minnas er. Vi ses om över en vecka så glöm mig inte nu! PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *