Överlägger mord

IMG_1801

Här är en bild från medeltidsveckan för två år sedan, när jag var där med Martin. Jag hittade en massa bilder jag tagit med min gamla iPhone, så det var ju lite kul faktiskt :)

Jag syr, jag tvättar, jag har ätit och jag irriterar mig på en övergiven, storvuxen måsunge som går runt på innergården nedanför min balkong och piper uppgivet i hopp om att någon skall komma och rädda den. Den må vara liten (STOR!), övergiven och ledsen i ögat, men jag börjar bli tokig på det ihärdiga ”pip. pip. piiip” den har för sig. Ugh.

Hade inte fått någon avi när jag kom hem, men kunde hämta ut mitt paket ändå. Yay! Det är ett par nya leggings, får se ifall de sitter bra sedan – orkar inte prova dem nu pga måste snart lämna lägenheten en sväng för att hämta min torra tvätt osv, så jag tar det nog innan jag går till sängs.

Jag läste att Westward Bound släpper ny kollektion i oktober! YAY! Äntligen! Har scoutat deras sida om och om igen i hopp om att de kanske skall få för sig att släppa något nytt (inte för att det de redan har inte är superfint osv, men det är ju kul att kunna drömma om något nytt också ;)) och nu är det äntligen på gång, woop! :)

Jag har fixat vad jag vill ge Martin i treårspresent, så nu hoppas jag verkligen att de utlovade leveranstiderna håller så att det kommer hit i god tid. Det är problemet när det jag vill ge inte finns i Sverige – då är det internetorder som gäller, och det är inte alltid det kommer så snabbt som det lovats. Det är alltid lika pinsamt att stå där och försöka förklara att ”Jag har en grej till dig, men den har inte kommit än” för det låter bara som en sjukt dålig bortförklaring för att man har GLÖMT att fixa sak. Dang nabbit.

OKEJ MEN MÅSDJÄVEL JAG ORKAR INTE LÄNGRE NU FÖR FAN
DU LÅTER SOM EN TRASIG CYKELTRAMPA
DET ÄR SKITIRRITERANDE
TESTA ATT FLYGA FÖR HELVETE
JAG SKALL FAN KASTA DIG ÖVER STAKETET SÅ ATT DU TVINGAS FÖRSÖKA ANVÄNDA DE DÄR DJÄVLA VINGARNA DU HAR
HÅLL KÄFT HÅLLKÄFT HÅLLLFKÄÄFT ORKAR INTE

fan också.

Men bortsett från det är det ju bra, alltså.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: