Fredagslunchen

20130108-211759.jpg

Dagen:

  • Lite sovmorgon (30 min) NICE! Okej att jag inte sov under den halvtimmen, men att ligga kvar i sängen och bara andas och ta det lugnt och pilla på mobilen lite slött är ibland väldigt välbehövt.
  • Jobba! Woop! Detta är pågående, men just nu har jag lunch och då sniker jag in här och skriver, ha!
  • ÄRENDE EFTER JOBB. Ärende jag inte uträttade igår because reasons. Håll alla era tummar för mig pls! Det vore snelt :)
  • Hemmakväll ensam; Tvättid, städa, förbereda inför morgondagens syjunta.

Morgondagen:

  • Syjunta

Ja. Det blir bra. Idag är allt varmt och jag ser ut som en magdansande pirathäxa (bra grejer!) och jag har ett paket att hämta efter jobbet (kanske fler, får kolla dörrmattan innan jag snurrar iväg till Hemköp)

Men alltså. Hörni. Efter en vecka tillsammans med Knipsmeistern så kan jag ju hälsa att TVÅ veckor utan honom (~ish) direkt påföljande är sjukt okul och väldigt dåligt på alla sätt och vis. När man fått lov att vänja sig vid att vakna upp vid hans sida så många morgnar i rad och sedan är han inte alls där längre blir så djävla abrupt. Fan också. För ett år sedan sade vi ”Inom ett år skall vi bo ihop!”. Detta var i Augusti. Vi kommer inte att bo ihop innan denna Augusti är slut. Det är okej, dock. Vi pratar om det, kollar lösningar, funderar på möjligheter, filosoferar över hur det skall gå till. Hade vi sagt så och sedan givit blanka fan i det i ett år hade jag inte varit så okej med det, men det är ju inte för att vi inte försöker. Det är bara svårt när vi har två separata liv i två separata städer och skall försöka mecka ihop detta till två liv i ett liv i en stad. Ni vet. Jag drömmer om det liv vi kommer att få ha ihop, där allt inte bara är helger och flärd utan även trötta morgnar och sega kvällar och fula underkläder och gräl om att fälla upp eller ner sittringen efter sig. Ni vet. Samboliv ♥

VI FIRAR JU SNART TRE ÅR

Jag kom på cirka världens bästa present till honom. Störtnöjd, verkligen! Skulle beställa: Slutsålt i hela världen. Finns inte mer. Hepp. Kul. Tillbaka på ruta ett dårå… Får se vad jag kan hitta på.

Nåväl, slut på lunchrasten – back to the raft!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: