Kategorier
Meta Skönhet Tips

Försvinn du som piper

Någon annan måste ha offat måsdjäveln igår, eller så blev den så inspirerad av mitt ilskna blogginlägg att den självmant gav sig på det här med att ”flyga iväg”, för hur som haver så tystnade den – ÄNTLIGEN – ganska strax efter att jag postade igår kväll. Yassss! Vinst!

OKEJ HÄR KOMMER EN BILD:

Screen Shot 2015-07-31 at 07.14.45

Denna har jag helt ärligt stulit från SKILLSMalmös instagramkonto som ni kan hitta här (värt att följa ifall man vill ha lite inspiration re: hår, naglar, fransar typ :)) för jag tänkte visa hur håret såg ut bakifrån i tisdags. Ganska obvious vilket som är före och efter, såatteh :)

Idag blir det Mobilia på lunchen och i eftermiddag blir det lite ölprovning pga har med ett par flaskor öl från Barlingbo Bryggeri. Barlingbo Bryggeri står ju bakom min favorit-IPA; Galgbacken! Kul grej (eller?) är ju att jag växte upp i ett hus strax nedanför galgbacken, så vi var en hel del uppe vid galgarna och lekte. Det låter nog mer makabert än det är, det som återstår av galgarna idag är tre stora stenpelare på en cirkel av sten. Det var mest spännande att ha något att klättra runt på, och så vidare.

SÅ. Beroende på vilken väg man tog till galgbacken så kunde man ju skrämma lite lätt slag på sig själv. Den ena vägen tog längre tid, då gick man upp förbi kalkstensugnen och gick längs grusvägen hela vägen bort – den andra var lite närmre men sjukt läskig (booo!) för man fick i så fall gå längs en väldigt stenig ås med ganska tjock tallväxt, och det kändes alltid så djävla Twin Peaks där. Man började gå den vägen pga genväg och man tänkte att ”den HÄR gången blir jag inte rädd!” men plötsligt inbillar man sig att man ser saker som rör sig och man hör hur stenar längre bort rör på sig och herregud sedan springer man satan och så fort man kommit därifrån så lovar man sig själv dyrt och heligt att man INTE skall gå den vägen igen (och sedan gör man ju det ändå, se ovan)

Utöver Galgbacken IPA har jag även med mig Muren Gute Ale och Medeltidsöl –  sistnämnda med en väldigt märklig smak av rökt läder och lägereld. Spännande, osv.

APROPÅ GOTLÄNDSK ÖL så är jag fan kränkt över att Headbanger Bulldog är helt slutsåld och inte går att få tag i cirka någonstans. Jag vet att det STÅR att det finns 2 flaskor på Systembolaget i Visby, men det gör det inte. Den ser ut såhär så ni fattar ju att jag vill ha flaskan:

headbanger_hd
METALLLLLLL ,\,,/

Nåväl, jag skall sluta tjata om öl och hår och läskiga genvägar nu.

Det är fredag, ikväll åker jag till Martin, på söndag invigs den 32:a Medeltidsveckan (jag åker som sagt dit på onsdag efter jobb) och idag är det sista dagen i juli. Det är i vanlig ordning regnigt och svalt ute, för vad är en sommar osv. Jag bläddrar runt bland inläggen jag skrev för ett år sedan och då klagar jag dagligen på hur varmt och äckligt allt var, och detta år är allt kallt och regnigt istället. Kan vi inte bara hitta en gyllene medelväg här? 1-3 dåliga dagar i veckan och resten solsken och värme? Ge mig ett tvibo så är det lättare att stå ut med drypande äckelvärme, men det här är ju bara tråkigt. FÖR VARFÖR INTE PRATA LITE OM VÄÄÄDRET liksom.

Anyhoooo. Ha en bra helg, och åker ni till Visby i helgen så ses vi kanske nästa vecka! :)

(PS: Funktionen ”Discover Weekly” på Spotify är fan awesome! ÄNTLIGEN kan jag säga något positivt om Spotify den senaste tiden – och då biter jag mig i tungan (fingret..?) för att inte skriva vad jag tycker om den nya färgen de har anammat…) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *