Midsommar utan sommar. Mid.

DSC_0088

Kort arbetsdag i torsdags och sedan rusade jag till körskolan där jag hade Riskettan att genomföra. Riskettan är, till skillnad från Risktvåan (Halkan) helt och hållet teori. Det ingår en del filmer med väldigt jobbigt innehåll i R1. Vi snackar alltså filmer där folk krockar och dör och det är enormt grafiskt och OERHÖRT jobbigt för mig att sitta och titta på, så efter den första väldigt jobbiga filmen så bad jag att förvarnas inför nästa film med liknande innehåll eftersom vi fått höra att det var helt okej att kliva ut ur rummet under de här filmerna om man tycker att det är jobbigt. Ja, jag tycker att det är jobbigt. Skitjobbigt. Jag hade lättare att klara av sådana saker innan Anna dog, även fast jag även då tyckte att det var väldigt jobbigt. Efter Annas bortgång så har det eskalerat så att jag knappt klarar av att se folk som dör på film utan att bli rejält upprörd av det. Heja mig.

I alla fall. Jag passade på att läsa igenom häftet vi fått under tiden de andra tittade på en 20 minuter lång film om folk som kört ihjäl barn, och sedan avrundades det hela och så var det slut. Skuttade hemåt och väntade på mamma – och passade på att sova en halvtimme, haha. Jag var ju sådär lagom SKITTRÖTT och bakis efter onsdagens personalfestande :P

Vi åt på Broderstugan på kvällen och sedan kollade vi på Little Britain och snackade skit och åt glass. På fredagen, Midsommarafton, åkte vi ut till Emporia och shoppade lite och sedan gick vi till det enda stället på Lilla Torg som hade öppet (Victors) och åt middag som kanske inte var det roligaste vi ätit. Been there, done that, går inte tillbaka because reasons. På lördagen åkte vi till Köpenhamn där jag handlade öl för 700:- och sedan blev det middag på Rosie McGee’s innan vi åkte hem till Malmö igen och kollade färdigt på Little Britain. Mamma åkte hem innan lunch igår och jag passade på att gymma lite. Funderade på att springa efter jobb idag men nu sitter jag istället och fantiserar om min nya bästis – roddmaskinen – så får se ifall det inte faktiskt blir lite gymmande idag innan middagen. Hepp!

Men ja. Det har varit en bra helg även fast jag har saknat Martin. Söndagen avslutades med tvättid och det var ju sådär lagom upphetsande, men nu har jag i alla fall rena kläder + träningskläder så livet är bra :) Hade i vanlig ordning svårt att somna igår natt, och har drömt en massa konstigheter om ost och medeltidsveckan och jag vetefan alltså.

Måndag! Veckan är relativt planlös, så det blir nog fokus på träning tänker jag mig. På torsdag skall jag och Linnea grilla och parkhänga och på fredag åker jag till Göteborg för att gå på sommarfest på Martins företag. Får se ifall jag kan lyckas lista ut vad jag skall ha på mig tills dess också :P Min garderob skriker ju inte riktigt *sommar*. Fast nu slog det mig att jag skulle kunna ha min hallonröda-vitrutiga halterneckklänning, den är ju faktiskt fin och somrig. Hm. Återkommer på den punkten, misstänker jag!

Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: