Matcha tröjan med flaskan: Check!

tumblr_nqcspgNhXy1swv52fo1_1280

”Do you have anything to commit today?”
”Yes I am going to commit to my workout!”

Faktiskt. Fast eftersom kanadensaren lämnade rummet så blev det lite mer svengelska än såhär. Men tanken var god!

Jag har ju suttit och tänkt på roddmaskinen hela dagen. Min nye bästis. Så jag hade inte stort val när jag kom hem – det var på med träningskläder och dirrmode ner på gymmet för 40 minuters gymmande (30 min roddmaskin + 10 min crosstrainer) och jag tog 5×100 15kg och 1×100 20kg och det lär ju faktiskt kännas imorgon, no shit. SÅ VÄRT DET. Jag känner ju hur den där djäkla ryggmuskeln jag ligger så hårt efter på att träna helt plötsligt vaknar till liv och kämpar och sedan värker satan (fuck träningsvärk!) för att den tvingats arbeta. Heja!

Får se vad det blir imorgon. Jag hade först tänkt springa imorgon bitti men just nu lutar det åt att springa efter jobb – eller gå ner och styrketräna igen. Får se vad kroppen säger, kan vara så att jag däckar på soffan i träningsvärk efter att jag kommer hem också ;)

På onsdag blir det innebandy igen! Efter förra gången jag spelade innebandy hade jag träningsvärk i tre dagar. Får se vad det blir av det den här gången. Hepp.

Men ja. Nu skall jag ta med mig Lucifer-omnibus #2 och kräla till säng för lite quality time med min kudde innan jag somnar. Har vi tur kan jag röra mig utan problem när jag vaknar imorgon, haha.

God kväll! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: