Fredagsonsdag

Screen Shot 2015-04-29 at 07.33.56

Tandläkarbesöket resulterade i att jag behöver återkomma idag och jag känner mig väldigt uppstressad över det. Jag har dock en väldigt bra och sympatisk tandläkare som är medveten om mina rädslor, så jag hoppas att dagens besök skall gå bra. Det är ju dock inte utan ångestkänningar i magtrakten som jag påbörjar denna veckans sista arbetsdag…

Nåväl. Jag hade planerat att springa intervaller igår eftermiddag efter jobb; samma upplägg som i söndags, 1 min löp, 1 min gång upprepat 10 gånger. I söndags låg jag på 7:45/km och min målsättning var att om så bara med ett par sekunder slå det. Det började bra, men sedan kom tröttman ikapp. Hade igång ett riktigt spännande mission för Zombies, Run! i bakgrunden och det hjälper ju alltid. Hittade tillbaka till andning och mjuka steg och plötsligt var det inte RIKTIGT lika jobbigt att springa. Yay, progress! Lyckades matcha en av löpturerna mot ett riktigt klimax i ZR! vilket kändes asballt, och till slut, efter mångt och mycket, så blev jag tillsagd att ”Pause” istället för ”Go!” efter min minuts gångvila. ÄNTLIGEN. Ok, resultatet då? Var jag snabbare än i söndags??

10409507_970433222974891_2722789670411141874_n

Ja :) NÄSTAN TRETTIO SEKUNDER :D Hur djävla bra som helst :D

Jag gillar Nike+ (appen jag screenshottat här ovan) – den har någorlunda koll på vilket väder man sprungit i, och jag får fylla underlag och humör och vad jag vill. I söndags så fick det bli ”Nja”-ansiktet eftersom jag ändå vad nöjd ATT jag sprungit, även om jag inte alls var nöjd med resultatet (det är INTE mycket grönt på den kartan – och inte bara för att det röda har ”gått över”) – men igår var det helt klart ett JIPPIE JAG ÄR NÖJD-ansikte och det kändes både rätt och riktigt och bra. Yay, progress!

Jag inser att jag vid nästa intervallpass kanske gör sämre ifrån mig igen. Men efter gårdagens pass så känner jag mig ännu mer sugen på att sticka ut och springa igen!

Min buss upp till Göteborg går klockan tolv imorgon, klockan elva skall jag kanske äta lunch med Eva och innan dess är det alltså tid som jag funderar på att ta ut för träning. Kanske man skulle ta och cykla upp till Pildammsparken imorgon bitti och ge sig på intervallerna igen? Eller skall jag ta sovmorgon? Jag tror att jag ställer fram träningskläder ikväll och sedan helt enkelt känner efter. Imorse när klockan ringde hade jag inte kunnat springa om så livet hängde på det, jag ville knappt ens ta mig ur sängen men jag kan ju inte ligga kvar och sega hur som helst heller.

Men ja. Jag är nog ändå lite på gång tillbaka till löpningen. Jag skall försöka få till ett par fler eftermiddagar i veckorna när jag kan sticka ut och springa innan jag sticker hem från jobb. Nu när jag har möjlighet att cykla till jobb så är det ju så mycket enklare att göra sådant utan att det blir för besvärligt :)

Så, dagen: Jobba, tandläkaren, tvätta. ”kul” :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: