Na na na na na na na na na na na na na na na na Zombie!

tumblr_nkq8fkVeQq1swv52fo1_1280

Mitt hår alltså. Det är långt. Det är rött. Det är relativt nyklippt (klipptes för en månad sedan) OCH det är så satans slitet för att jag envisats med att ha det uppsatt i typ fem år. Inte jättesmart. Så, numera har jag det i stort sett alltid utsläppt. Min frisörska rekommenderade utsläppt eller flätor, för där sätts snoddarna på annat ställe än när jag sätter det i en tofs på skallen. När jag tränar kör jag fortfarande tofs, men jag tänker att en timme ett par morgnar i veckan är bättre än cirka dygnet runt (eftersom jag brukade sova med håret uppsatt i en knut på skallen).

Till lunch idag hade jag med mig en lunchlåda hemifrån som skulle innehålla köttfärssås. Det gjorde den. Vad den däremot INTE innehöll var spaghetti, så lunchen idag kan mer eller mindre beskrivas som ”köttfärssoppa”. Man kommer inte långt genom en portion köttfärssås när man inte har något som biter av det, och till slut börjar halsen klaga på en. Wohoo.

Till kvällsmat blev det macka med LAXRÖRA. Helt okej! Jag ändrade lite på receptet och det blev helt klart bra. Relativt nyttigt också, så två tummar upp.

I övrigt så har nu alla Martins födelsedagspresenter anlänt – och det en hel månad före hans födelsedag. Så skönt, ingen stress för fem öre och jag har gott om tid att skaffa inslagspapper och sådana saker utan att det måste vara klart NU. Yay!

Solen har skinit nästan hela dagen, vilket är dödsskönt.

Nu skall jag smita ner till tvättstugan för att kolla ifall det stämmer att jag har tvättid, och sedan är det ju i så fall dags att komma igång med det. Jag har dock sjuk träningsvärk i nacken så vi får se hur glad kroppen blir av att släpa tunga tvättkorgar fram och tillbaka ;)

Tjipp och wog!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: