En fredag i bilder

DSC_0396

DSC_0395

DSC_0387

Bästa sortens fredag. En bra bok, ett varmt bad med glitter i (badolje-björn vid namn Butter Bear – från LUSH, såklart ;)), ett glas vin och jordgubbar – och så världens bästa Knipsmeister som spelar Warthunder i mitt vardagsrum medan jag lyxar i badrummet. Det finns verkligen inget övrigt att önska över dessa fredagar, faktiskt.

Vi inledde vår fredag tillsammans med att gå till Systembolaget och till Hemköp och sedan lagade han en supergod Pasta Alfredo åt oss medan jag satt och höll honom sällskap.

Under lördagen uträttade vi ett par ärenden på stan och sedan spelade vi Warthunder tillsammans med Grabbarna Grus i typ fem timmar. Hejsan hoppsan.

Idag har det snöat och sedan regnat och nu skiner solen och jag BORDE verkligen gå ut och ta en promenad men mina ögon är dumma och jag är mest slö och dum och känner att jag är i större behov av soffhäng än hurtfrisk promenad just nu. Försöker ta en promenad senare ikväll istället, just nu vill jag verkligen inte hur mycket jag än känner att DET ÄR VÄL KLART. Ugh. Jag har en säsong av Project Runway jag aldrig sett tidigare så vi får se hur det blir med den där promenaden.

o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: