Kategorier
Meta Personligt

Ding!

DSC_0790

DSC_0111

DSC_0264

DSC_0202

DSC_0479

För ett år sedan var jag och Martin i Tokyo. Det var nog den häftigaste resan jag har gjort hittills, och det var så oerhört ballt och fint att få fira sin trettioårsdag i Tokyo tillsammans med någon man älskar. …niorätters Kobemiddag gjorde ju inte dagen sämre, precis ;)

I år fyller jag ju 31, och hittills har jag ägnat mig åt någorlunda sovmorgon (vaknade död efter gårdagens springpass, haha) och stillsam promenad till kontoret. Det värker i kroppen men jag tycker nog banne mig att det ändå är en helt okej sak – träningsvärk är uppskattad och den är ett sjudjäkla kvitto på hur jag har styrt upp ett relativt dåligt levande till något som gör mig starkare, snabbare, skarpare och snyggare (Ssss!) På bänken utanför mitt rum står saffranskladdkakan jag lämpade av här igår kväll, och vid halv två bjuder jag kollegorna på fika.

Mamma ringde imorse och sjöng för mig, och hemma på mattan inför dörren igår låg två fina gratulationskort, från mommo och från Yvonné. Fina människor ♥

Grattishälsningarna regnar in på Facebook och kanske är det inte så dåligt att fylla år, trots allt? Jag vågar dock inte ropa hej än – dagen har bara pågått i tre timmar och det är en lång dags resa kvar till kvällningen, så. :)

Jag längtar efter att få komma fram till Martin ikväll. Jag har haft ett par gråa dagar och jag behöver få skratta lite tillsammans med den där fjanten jag är ihop med. Han är ju ändå bra på det – att få mig att skratta, alltså ♥♥♥

Ni får ha en bra dag hörni :)

(för level 31 så väljer jag att sätta ytterligare duttar i Appearance, Wisdom och Agiltiy)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *