Kategorier
Meta Träning

Cravings

tumblr_nkq36703eJ1swv52fo1_1280

Vi fortsätter på trenden med gymselfies. HEJ!

Jag har ätit två mackor idag (en annan träning och en när jag kom till kontoret) men just nu är min mage super-emo och vrålar efter uppmärksamhet, vilket stör mig. Jag antar att det är träningen som tar ut sin rätt och att min metabolism eventuellt blivit lite snabbare de senaste veckorna (verkligen inte en omöjlighet) men gnåh, jag vill ju inte stoppa hur mycket som helst i den heller. Vi får se. Om inte annat så kan nog en frukt göra magen lite gladare :)

Jag fick en fix idé på att jag ville göra laxröra till kvällsmat så nu sitter jag och obsessar över hur djävla sugen jag är på laxröra. Hade jag inte vetat bättre hade jag nästan kunnat tro att jag vore gravid, med alla dessa foodcravings jag får hela tiden. Det är så djävla specifika saker jag är sugen på också, som laxröra eller senap (jag gillar inte ens senap??) eller räkmacka. Jag tänker att det skulle kunna innebära att jag har en brist på något i mitt matintag, men samtidigt äter jag väldigt fisk och sådant just nu? Vi får se. Kanske behövs omega-3 eller något sådant. …jag spånar bara, jag har sjukt dålig koll på mat och näring osv.

Idag är det grått väder ute, jag har tvättid efter jobb och jag tänkte äta laxröra. En relativt klassisk torsdag, med andra ord. Imorgon blir det veckans fjärde och sista dag på gymmet och sedan åker jag till Göteborg och klappar på knipsaren. Hej hopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *