Torsdag

lila-blommor-2

Solen skiner ute och alla vårkänslor kommer som ett brev på posten! :)

Två nätter med enormt dålig sömn; ikväll siktar jag därmed på tidig sänggång och lite läsande innan det är dags att slockna. Ett varmt bad, en kopp té, en skön pyjamas. Soffhäng framför någon TV-serie och sedan ner mellan svala lakan med min bok i högsta hugg. Kanske lite doftljus och en bra playlist också? (medan jag läser, inga ljus tända när jag sover!) Förhoppningsvis får jag sova klokt inatt. Det är min ambition, i alla fall.

Gårdagens middag, vilket mästerverk! Smörstekt lax med spenat och Creme Fraiche ”Franska örter”. Sms:ade mamma efteråt och tipsade henne att hon måste testa. Lax och spenat är ju gott i sig, men med den såsen till så togs det till en ny nivå. Det var dagens tips från Zombie, glhf :)

Skall strax ta på mig jackan och tralla iväg till taxisalladsstället för att köpa en macka. Jag blev helt fixerad på att jag måste ha deras räkröramacka, så om de inte har en när jag kommer dit så kommer jag bli sjukt besviken, haha. Gissar att de annars kan ha typ tonfiskmacka och det kan ju fungera det med.

Men ja. Solen skiner. Humöret lyfter avsevärt.

NU GÅR JAG PÅ LUNCH

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: