Tredje advent

Jag fick till slut ner alla lådor (julgranen + tre lådor till) från vinden, men sedan var jag tvungen att lägga mig i sängen en stund och försöka återfå någon form av livskraft. Sedan åt jag lunch och efter det… UPP MED GRANEN WOO!

DSC_0354

Greta the Christmas Gremlin! (och Gremlins ÄR en julfilm, ifall ni missat det ;))

gremlins-christmas

FA LA LA LA LA, FA LA LA LAAAA!

Vi skall kolla lite närmre på min gran, närmare bestämt på de kulor som faktiskt representerar någon och därmed är lite extra viktiga (och som ger mig en fin varm känsla i magen).

DSC_0356

Min älskade, älgfanatiska syster representeras av en glad älg <3

Världens bästa mommo representeras av dessa två fåglar i toppen av granen. De skall sitta i toppen, så har det alltid varit. Där hör de hemma, fåglarna.

Världens bästa mommo representeras av dessa två fåglar i toppen av granen. De skall sitta i toppen, så har det alltid varit. Där hör de hemma, fåglarna.

Min nördknipsare är en R0807 :)

Min nördknipsare representeras av en R0807 :)

DSC_0362

Senaste nytillskottet! ↑
Fick en förpackning med två sådana här nitade svarta kulor av Rigmor :)

Har såklart lyssnat på julmusik under hela pyntningen av granen. Och luktat på det här, så gott min förstockade näsa har tillåtit:

DSC_0352

”Gingerbread” (märke ”inicio”, köpt på Klädkällaren i Ale :)) och ”Sparkling Cinnamon” från Yankee Candle. Sistnämnda kan jag vanligtvis bara ha tänd en kort stund åt gången pga luktar så ini skogen starkt. Notera att jag har halva ljuset kvar av det röda..? Det är två år sedan jag började elda på det. DET RÄCKER MÅNGA JULAR. Bra grejer :)

Nu skall jag försöka mig på att traggla bort till Panduro för att köpa en grej jag behöver för att kunna slå in den sista julklappen åt Martin. De har öppet i två timmar till, så jag har gott om tid att gå dit. I vanliga fall tar det väl typ 20 minuter (max!) ta ta sig dit, idag tar det nog …40. Kanske. Vi får se. *ler sjuk* *ler utmattad* *ler vill till panduro*

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: