Snart jullov! :)

IMG_20141218_163625

Julskyltning i Hansas skyltfönster. Scifi-Nordpolen, tydligen. Sött! :)

Okej, så ja. Uppenbarligen var ju grejen jag såg fram emot vid klockan tio idag att biljetterna till Battle of the Seasons (se föregående inlägg) skulle släppas. Vilken grej! Cat gjorde mig uppmärksam på det i onsdags och sedan dess har jag knappt kunnat tänka på annat :) Jag är så sjukt exalterad över detta, det kommer att bli så djävla ballt! Det här är alltså drag queens jag inte i min vildaste fantasi vågat hoppas på att få se ens EN av, och nu får jag en hel handfull av mina favoriter? Wow-ee! Så kul grej :D Och mamma skall gå med! :)

Igår rusade jag runt i ösregnet på stan efter jobb för att fixa alla de sista grejerna (vilket nu bland annat innebär att jag är helt färdig med julklappar nu!) och sedan kom jag hem, drypande blöt och kände mig som en dränkt kattunge en stund tills jag fått av mig kappan och byxorna. Martin gjorde en riktigt god pasta medan jag slog in alla våra julklappar, och efter att vi ätit så dök gsson och lToro upp och jag bakade färdigt min kaka och skar upp tomtefudgen och sedan kom vi igång med Arkham Horror. Någonstans halvvägs genom spelandet insåg vi att vi hade missat ett par regler som ganska radikalt ändrade upplägget på spelet, men det är ju problemet när man skall spela ett väldigt omfattande spel och det är sex månader sedan sist. Jag och Martin tänkte spela det med grabbarna nu i jul och då går det ju mycket snabbare eftersom reglerna sitter färskare i minnet :) Vi åt fudge och saffranskladdkaka och drack jägermust och glögg, och lyssnade på HPLHS Scary Solstice-skivor. En väldigt bra kväll, helt enkelt. När the Ancient One vaknade (vi fick Cthuga) så dog vi alla på två rundor. Hejsan hoppsan.

Idag är det årets sista arbetsdag, jag har med mig pasta till lunch och försökte nyss bjuda kontoret på den kvarvarande tomtefudgen men den verkar inte ha varit så populär för skålen står nästan orörd efter en timme. Får se ifall det rasslar till i den under dagen, socker brukar vara ett säkert kort på malmökontoret :P

Imorgon förmiddag åker vi mot Göteborg med bilen lastad med julklappar, och någongång innan dess tänkte jag få upp bilder från fudgebaket så får ni se hur det ser ut :D

Tills dess: Tally-ho!

IMG_20141218_162741

Blev ingen bra bild, tog med mobilkameran i spöregnet igår.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: