Såhär kan det se ut:

DSC_0269

En skål med lite gott och blandat och mest av allt onyttigheter. För att hålla ångan uppe när man städar! :)

DSC_0245

Amaryllisen börjar bli djävligt kaxig, två stora blommor utslagna och ett gäng till på gång. HUR SKALL DETTA SLUTA? Missa inte nyheterna klockan 19! (äh jag vet inte alltså, jag tramsar bara :D)

DSC_0246

Lyktan i fönstret <3 Har även tänt ljusslingan på balkongen samt två lyktor därute i kylan. Det kom rök ur munnen när jag var ute och tände dem. Inte alls snorkallt, jag lovar…

Och musiken då?

Skärmklipp

nä men gissa en gång typ.

Jag är NÄSTAN klar med vardagsrummet! Jag tänkte nog fixa lite kvällsmat så fort jag har fått reda på det sista härinne, och sedan går jag till attack mot köket är planen. Då har jag de två största rummen ur vägen och kan fokusera på hall, badrum och sovrum imorgon. Ser minst av allt fram emot sovrummet, det är verkligen dödstråkigast i världen att städa där inne. Men det blir ju fint när det är klart så :)

Hej svej så länge!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: