Planer för dagen

julgram

Förra årets julgran. Idag skall jag DJÄVLAR I MIN LÅDA städa! Jag började jobba redan klockan sex för att kunna gå hem klockan tre, och sedan skall jag poppa julmusik, levande ljus och storstädning av alla skrymslen och vrår :) NU DJÄVLAR. Vi slänger in lite glögg i det hela också så blir det till och med bättre :)

Just nu sitter jag och fryser på kontoret så jag skall strax posta detta och sedan stoppa en mugg glögg i micron. Saker jag lärde mig igår: Glögg skall INTE micras i tre minuter – 1,5 minut räcker. Kör man tre minuter så dansar nästan glöggen ur koppen och sedan tar det typ en halvtimme (nä) innan den är sval nog att dricka. Hejsan hoppsan.

Jag lyssnar fortfarande på Mix Megapol och det är sjukt förvirrande. Jag som aldrig lyssnar på radio liksom? Men all denna julmusik är ju supernice, massa nya låtar jag kan lägga till i min och Martins julplaylist :) Stor nackdel är ju dock all djävla reklam, jagblirtokig.

Idag hoppas jag att inslagspappret jag har beställt till Martins julklapp dyker upp. Jag vill gå inom Åhléns och köpa årets julgransdekoration (i enlighet med min tradition sedan typ fem år tillbaka där jag varje år köper en ny spännande och ensam liten dekoration och hänger i min gran – förra året köpte jag en älg som fick representera min syster (som älskade älgar)) men jag tänkte ta det i samband med att jag hämtar ut pappret så det vore ju nice ifall det typ dök upp.

Jag TROR att jag har fixat typ alla julklappar jag behöver fixa nu? Jag skall dock sätta mig ner i lugn och ro sedan och kolla över att jag har vettiga grejer åt alla. I vanlig ordning är det Rigmor som är svårast att hitta något till – jag vill så gärna hitta den perfekta julklappen som är både personlig och passande, men det är så svårt. Argh. Får inget grepp alls om det, men så fort jag kommer på något så kommer det att bli jättebra. Jag är ju bra på det här med presenter :)

Ok nu skall jag jobba vidare tjipp och hej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: