Mycket nöjdare nu

5c56dcb8de72cbdab4abea6a4cdc04d3

Jag mår lite bättre nu, så här kommer ett lite positivare inlägg – som kontrast till morgonens avgrundsgnälliga surstank.

Jag har lyckats röja lite här hemma idag – med upprepade vilopauser emellanåt, såklart. Jag är evinnerligt trött på att hosta, men det lämnar vi därhän; jag skulle ju hålla detta positivt ;)

Jag har fixat CIRKA världens bästa julklapp till Mamma och Thomas och jag ser verkligen fram emot att fira juldagen med dem och få ge dem detta superbra. De kommer att bli så glada! Det kommer att bli så himla fint och bra och wheee~ :)

Martin kom inte idag men kommer imorgon istället. Jag har kylen full av god öl till honom och kan verkligen inte bärga mig tills jag får krama på min Knips igen. Det är två veckor sedan sist och det tär ju på en. Ikväll tänkte jag se på en av mina favoritskräckfilmer (Event Horizon) och det kommer att vara lite halvruggigt att sova utan att ha någon att krama på när jag inbillar mig att jag har demoner i hallen, haha :D Jag är vanligtvis inte så skrajsen när det kommer till skräck, men nu på senare tid så har jag varit riktigt harig, typ. Eller ja, haft alldeles, ALLDELES för god fantasi för att det skall fungera :P

Imorgon förmiddag skall jag dra upp lite bös på vinden + hämta ner julgran och pynt. Jag kommer nog bara att köra på julgran + gardiner i år, och inte ställa ut tomtar och whatnot överallt. Det räcker nog bra så, känner jag. Jag har lite blommor och julkort och sådant som folk har skickat till mig, så det tillsammans med gran och gardiner så kommer det att bli alldeles lagom julmysigt och fint här hemma.

Planen för morgondagen är alltså att gå upp relativt tidigt, få upp den sista skiten på vinden, dammsuga + skura hall, kök och vardagsrum och sedan få upp gran och gardiner och vila tills Martin dyker upp. Jag har även en vag plan att bli totalfrisk imorgon (AHAHAHAHA) men vi får se hur det går med det. Jag har just nu svårt att se att jag INTE skulle orka gå till jobb på måndag – och eftersom det är sista arbetsveckan innan nyåret så vore det synd och djävligt osympatiskt att fortsätta vara sjuk nu, faktiskt. Jag känner mig alltid så avhuggen och utanför när jag är hemma sjuk istället för att bidra på jobbet.

Jag skall se ifall jag kan skriva lite om mina (tränings-)planer för 2015 här imorgon, det beror på ifall jag har tid till det innan Martin kommer. Han har superprio så fort han sticker huvudet innanför dörren, så ja. Annars försöker jag ta det på måndag istället :)

Nu: DUSCHDAGS! Har djävlar i mig sett fram emot att få duscha under hela dagen, men inte velat göra det förrän jag var färdigstädad. Men nu, NU! *skuttar till duschen* Wooooh~

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: