Gnällinlägg

tumblr_nggw3iaKP41swv52fo1_1280

Dödstyst på bloggen igen. Detta beror på att jag i onsdags var i Varberg och sedan dess har legat superförkyld hemma och tyckt synd om mig själv. Det gör jag fortfarande. Jag hostar, snorar, yrar, svamlar (HA! jag har ingen röst!) och allt är faktiskt ganska så allmänt skit just nu.

I lägenheten lyser julpyntet med sin frånvaro. Jag orkar liksom inte. Förhoppningsvis kommer Martin idag och han föreslog att vi kunde julpynta tillsammans. Det innebär att jag kanske kan få upp gardinerna, i alla fall. Alltid något.

Julpeppen är för tillfället i botten, jag mår bara craptastic och det är ju ungefär lika okul som det låter. Gnörghl.

Hur man vet att man är sjuk: Man gråter som en idiot när man tittar på Den Lilla Sjöjungfrun. Eller ja, vi kan nog till och med backa ett steg: Man tittar på Den Lilla Sjöjungfrun.

Det är Lucia idag. Jag borde äta lussekatter och dricka glögg och mysa och vara glad. Istället har jag ont i näsan, kan inte prata ens om jag ville och sitter i en lägenhet utan en tillstymmelse till julmys. ARGH.

Jag har ont i kroppen också. Dels pga förkylningen (eller eventuell infektion..?) och dels pga kan inte sova klokt om nätterna så musklerna får inte sin vila. Imorse försökte jag ta ett par djupa andetag för att slappna av och somna om, bara för att inse att jag INTE KLARAR AV att ta djupa andetag. Heja. Hela konditionen är alltså åt helvete. Blir dödstrött bara av att gå ner på Hemköp för att fylla på kylskåpet.

Gnäll gnäll.

Annars är jag iaf klar med de flesta julklappar (skall fixa en grej åt Thomas som tar typ en eftermiddag eller en timme eller något) (och skall fixa en grej åt Rigmor men det borde gå enkelt hoppas jag) och det är ju bra grejer. OM jag får upp en julgran här hemma någongång innan jul så kommer det nog upp lite bilder på både gran och klappar här sedan.

Ursäkta för typ årets gnälligaste inlägg (eller i alla fall en stark utmanare i tävlingsgrenen) men jag orkar verkligen inte ens försöka få det att låta som att jag mår bra just nu. Jag mår crap och har idag varit sjuk i sju dagar. Heja heja.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: