Förkylningen, dag 8

tumblr_ma9rxm5FkS1rnvwt1Disclaimer: Jag kommer att beskriva lite grejer om hur den här förkylningen drabbar mig just nu i det här inlägget, så alltså… Läs inte vidare ifall ni inte faktiskt vill veta. Det är inte superfräscht, liksom. NI HAR BLIVIT VARNADE.

Screen Shot 2013-08-23 at 7.23.27 AM

Så: Idag ringde klockan och jag vaknade och insåg förtjust att ”JAG MÅR JU INTE ENS DÅLIGT JUST NU JAG ÄR FRISK” och låg i cirka en minut och var sådär mysglad. Sedan började jag hosta. Och snora. Och sedan gick jag upp och hostade tills jag nästan kräktes. Och sedan insåg jag att typ de senaste gångerna jag har snutit mig så har det kommit blod (alltså. inte så att jag inspekterar mina näsdukar efter att jag har fräst för glatta livet i dem – men om de plötsligt är röda så kommer man liksom att lägga märke till det? det är en väldigt synlig färg.) men kanske inte så farligt mycket. Mest bara lite sådär ”Hej, blod, men ingen fara?” och jag vetefan. Just nu har jag tagit mig igenom ett halvt näsdukspaket på en halvtimme och vill mest av allt bara krypa ner under täcket igen och sova tills jag inte längre är en snotgoblin (höhö) men ja, nej, det fungerar inte så. Jag har saker att göra idag och jag tänkte försöka hinna med att ta en långdusch eller ett bad innan Martin dyker upp.

Men gnåh. Jag är så inihelvete trött på att må såhär??? Som sagt; det är en månad sedan sist. Förra förkylningstillfället innebar mer feber, men jag hade nog hellre haft en kort och koncis feberperiod än detta utdragna som äter alla mina krafter. Jag kan inte ta djupa andetag. Jag blir andfådd av att gå från sovrummet till köket. Kroppen känns tusen gånger större eftersom jag äter men inte rör på mig. Jag försöker att inte äta för mycket, men jag behöver ju energin. Argh.

Jag vill bara vara frisk (och att min höft återgår till normalläge och slutar klicka!) så att jag kan börja träna och fungera normalt igen. Det här är inte kul, alls. Jag är just nu inte lika 100% på att det blir arbetsdag imorgon som jag var igår – just nu är jag nere på 75% och det är ifall det inte känns värre under dagen. Eller ja, jag kan jobba hemifrån ifall det inte är 100% tillräckligt bra imorgon, men det är suboptimalt på cirka alla sätt.

Gnäll gnäll. Nu skall jag försöka få de sista grejerna i lägenheten fixade. Får se hur lång tid det tar, allt beror på hur många och långa pauser jag behöver för att orka :(

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: