7 dagar före dopparedagen

Screen Shot 2013-01-16 at 6.07.58 AM

(vi har ingen snö ännu, gammal bild)

Igår efter jobbet så möttes jag och Martin upp på stan där jag köpte julklapp till mig själv från mommo + julklapp till Zzucken. Passade även på att glida införbi Systembolaget för att stasha lite öl som just nu står på balkongen och hålls kall – bra grej när det är lika kallt utomhus som i kylskåpet :)

Vi spelade sedan lite Warthunder ihop och det är ju precis som Mechwarrior Online fast med mindre flashiga fordon. Eller ja, typ inte alls, men styrmekaniken är densamma pga tank/robottank, så det var inte så mycket inlärning som krävdes innan man förstod hur det gick till (typ cirka inget alls, jag rullade direkt in och hamnade väl någonstans mittpå listorna och faktiskt inte alls i slutet av dem så det var ju inte så svårt som man skulle kunna befara :))

Idag har jag gjort en vuxen grej (kontaktat ett ställe jag behöver ha kontakt med) och det känns ju bra. Apropå vuxna saker så bokade jag ju häromdagen mina två första körlektioner som då alltså kommer att hållas torsdagen 8/1 omg omg omg? *vuxna tjejen*

Onsdagen går mot sitt slut och det är sedan bara en torsdag och en fredag kvar innan jag går på julledighet. Jag lyssnar på svensk julmusik (jul jul strålande jul) och drömmer mig bort till snötäckta landskap och pulkabackar och varm choklad hållen i en hand iklädd fuktiga vantar. Jag försöker så väldigt mycket att hålla fast vid hur magisk julen och vintern var som barn, men ibland är det motigt. Nu är man vuxen och plötsligt har man ett gigantiskt Tetris att försöka få ordning på – man skall fixa julklappar och baka och städa och utöver det hinna jobba och planera hos vem man skall fira julen och hur man skall ta sig dit. Det är plötsligt så många måsten att man glömmer av glädjen att gå ut mitt i natten och dansa i snöfallet bara för att man KAN (för jag måste ju försöka somna innan klockan XX om jag skall orka jobba dagen efter) och det är synd. Jag vill ha fram mer av barn-carina, inte skrämma bort henne med allt detta dystra ANSVAR och RÄKNINGAR. Får jobba lite på det där. Göra mer spontana töntiga saker, typ.

Vår plan~ish för kvällen är att testspela Arkham Horror-expansionen Innsmouth Horror (deep ones! ia ia!), göra en testsats av skumtomtefudge och krossa Alex i Warthunder. Och finns det tid över: Tomten är far till alla barnen. Annars kommer jag att tvinga oss att titta på den på fredag – jag har ju inte hunnit titta på en enda julfilm i år! SKANDAL!

Livet är bra men kan bli bättre. Vi jobbar på det. Sikta mot stjärnorna osv.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: