Kategorier
Meta Squeee

Statusuppdatering: Jag lever

DSC_0263

Jag har varit sjuk, därav tystnaden. Vaknade i måndags morse och kände mig febrig och hade fruktansvärt ont i halsen, men tog mig ändå till kontoret. Planen var att stanna dagen ut, men ju mer tiden gick desto sämre mådde jag. Halv tio packade jag ihop datorn och tog bussen hem, sedan sov jag fram till fem och mådde inte särskilt mycket bättre när jag vaknade. Ägnade två dagar åt att ligga på soffan, med ont i kroppen varje gång jag lade mig ner på min stackars stela rygg, men med för mycket yrsel och illamående varje gång jag satt upp. Skitkul, verkligen.

Febern har gått över, jag kan sitta upp utan att må jättedåligt och halsontet är kvar. Dricker glögg för att få i mig något varmt, håller mig omslagen av filtar på soffan men kroppen har i alla fall slutat värka. Idag tänkte jag nog ta ett bad, faktiskt. Lite varmvatten är kärlek.

Imorgon åker jag till Gotland, planen är att umgås med den stiliga kvinnan på bilden däruppe ↑
Jag har med mig presenter (stekpanna + två kastruller & ett adventsljus) och planerar att skämma bort henne med en saffranspannkaka. Vi skall sortera gamla vykort, hänga upp nya gardiner och ta ut kontanter åt henne eftersom hon blir nervös av uttagsautomater. Utöver det så blir det en massa dålig TV, socialiserande och någon att prata med medan jag broderar vidare på Olofs julklapp. Tänkte även passa på att knipa mig en fika med Eric och Leo – i synnerhet med sistnämnde eftersom han typ LÄMNAR LANDET sedan?? wtf.

Jag längtar. Jag behöver öjn under fötterna en stund, om så bara för en helg. Inget återladdar mina batterier på samma sätt som hemmajorden. INGET.

Nästa helg skall vi (jag och Knipsmeister) på julshow i Köpenhamn (längtar!!!) med våra mödrar och min mammas pojkvän. HUR DJÄVLA KUL JAG ORKAR INTE :D Alla dessa saker som gör mig pepp hjälper mig att hålla humöret uppe när halsen värker och jag i ena sekunden svettas hinkar och i nästa sekund fryser som ett påkört rådjur. Fokusera på det bra, inte på det dåliga (vilket är varför jag just nu inte låtsas om att jag kommer att behöva säga hejdå till mommo på söndag och åka ifrån henne, igen, LALALA HÄNDER INTE)

Bilden på mommo är för övrigt från Bobbys dop. Bra grejer ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *